It is the first time I have driven this car, and although it is a small car, the truth is that it is very fast and fun to drive. It is light and has 163 CV, with an acceptable torque. It’s 120 kilos lighter than the previous ST and with such brakes that you can brake later without any problem. The Reiger suspension works very well and the car is very stable, with a good traction and hardly understeers. The sequential Sadev box with 5 gears works very well and you can change gear with your foot down. Markko Märtin , Ex-Ford WRC Driver
Mirek Fric píše:Jan1000: Pochybuju, že někdo umí řecky líp než rodilý Řek... a co se týče Markka, tak si přečti co svého času napovídal tisku za pohádky o Impreze S14. Koho chleba jíš, toho píseň zpívej...
PS Existují i jiné zdroje informací než tiskovky a jiné PR produkty; dokonce obvykle přesnější. Koneckonců, můžeme se Lambrose po Katalánsku zeptat sami. Myslím, že to nebude problém.
Jan1000 píše:"Napovídal tisku za pohádky o Impreze S14?"... Nevím, nečetl jsem, stačí mě vědět jak nastavil auto Mikkovi a Latvalovi, tak že jestli chceš zpochybňovat to, že nastavit umí, prosím, tak to presně je o tom, koho chleba jídáš, toho píseň zpíváš.
Jan1000 píše:Mimo to Řek neni tak suvereně prvni ve Fiestě, dostává od Breena
Jan1000 píše:tak jen tvé neověřené povídačky, ty se odvažuješ podle jednoho asfaltového závodu soudit zápory kontrukce Fiesty
Jan1000 píše:dej si prosím sprchu
Jan1000 píše:holt někoho asi dráždí, že nejede S2000 Fabii, ale vyměnil ji za Fiestu
Jan1000 píše:A srovnávat s potěšenim normálni R2 s R2 MAX, mysliš že to je objektivni srovnání zrovna na asfaltu? Sám říkáš, že má větší brzdy?
Jan1000 píše:Tak to presně je o tom nezaujatém pohledu. Absolutni ignorace faktů co, odvoláváním se na jedna paní povídala?
Jan1000 píše:Mě zas jedna paní povídala, že u Citroenu podvádějí i u toho MAXe, a že jim nemá cenu věřit už ani pozdrav.
Jan1000 píše:Je divné že druhý Max strácí vice jak +2:39,3 asi ho řídí nějaký úplný lepl co. A co jako?
Jan1000 píše:Můžeme se zeptat co si o tom myslí třeba Breen, který Fiestu R2 zná lépe než Lambros.
Jan1000 píše:Lambrose se klidně zeptej, hlavně veřejně, aby se to dalo nějak ověřit, snad umí i anglicky.
Jan1000 píše:Jinak já nejsem fanda Wilsona, ale Fordu, tak když Wilson nebude mít jasné výsledky, budu prvni řvát, aby dostal kopačky jako dostalo Prodrive.
Jan1000 píše:Pokud máš nějaká fakta, tak je ukaž nebo pošli SZ, třeba tak že řekneš svůj zdroj atd., jinak mezi lidmi se toho napovídá hodně, vetšinou s minimem základu na faktech, což je jak vidím velká ztráta času.
Stačí trochu prolistovat autosport, nezabere to moc časuJan1000 píše:"Napovídal tisku za pohádky o Impreze S14?"... Nevím, nečetl jsem, stačí mě vědět jak nastavil auto Mikkovi a Latvalovi, tak že jestli chceš zpochybňovat to, že nastavit umí, prosím, tak to presně je o tom, koho chleba jídáš, toho píseň zpíváš.
Jestli říkáš, že Mirek na základě jednoho závodu tvrdí, že to auto není OK, tak já tvrdím, že ty úplně stejně nemůžeš na základě jediného závodu tvrdit opakJan1000 píše:Mimo to Řek neni tak suvereně prvni ve Fiestě, dostává od Breena, tak jen tvé neověřené povídačky, ty se odvažuješ podle jednoho asfaltového závodu soudit zápory kontrukce Fiesty, dej si prosím sprchu, holt někoho asi dráždí, že nejede S2000 Fabii, ale vyměnil ji za Fiestu.
Takže podle tebe R2 a R2 Max by měly být asi na chlup stejné auta? Proč by se to pak jmenovalo Max??Jan1000 píše:A srovnávat s potěšenim normálni R2 s R2 MAX, mysliš že to je objektivni srovnání zrovna na asfaltu? Sám říkáš, že má větší brzdy?. Tak to presně je o tom nezaujatém pohledu. Absolutni ignorace faktů co, odvoláváním se na jedna paní povídala?
To tady všichni dobře víme, možná by občas stálo za to sundat růžové brejleJan1000 píše:Jinak já nejsem fanda Wilsona, ale Fordu
Velká ztráta času možná pro tebe. My jsme v kontaktu s Lambrosem, Burcu nebo Emrem. Speciálně kvůli tobě po Catalunyi zkusíme zjistit co a jakJan1000 píše:Pokud máš nějaká fakta, tak je ukaž nebo pošli SZ, třeba tak že řekneš svůj zdroj atd., jinak mezi lidmi se toho napovídá hodně, vetšinou s minimem základu na faktech, což je jak vidím velká ztráta času.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků