Dreky píše:noooo nic ti neříká?
Ovsem uz vim, ale to je krapet starsi, podsledni dve evoluce 2003 a ta posledni zadny RS nebyly ne?
Dreky píše:noooo nic ti neříká?

Samozřejmě, že z poslední generace Focusu zatím RS nebylo, když je až teď...
  Samozřejmě, že z poslední generace Focusu zatím RS nebylo, když je až teď...

PLuto píše:Haryku, budeme za tebou muset dojet na Bohemku nebo nás poctíš návštěvou i dřív?
Tak ted si myslim ze jsi to popletl ty. Ja vim o RS ze generace focusu ktery ve WRC byl od roku 99 po rok 2002(nepletu upravy) Pak byl Focus 2003 az 2005 s kterym jezdil i Kresta( hranatej), no a ted je dle me trti generace, kterej vzhledem nema nic spolecnyho s predchozima Focusama WRC. Takze Focus RS byl jen v prvni genaraci, pak byla druha a ted je treti, na ktere bude dalsi RS.( nebocitam nejaky ty facelifty)Mirek Fric píše:No a o čem se tady asi celou dobu bavíme? O RS z Focusu generace poslední, tedy druhé, který teprve bude představen v Londýně. Dvě generace, jeden RS z té první. Nyní přijede RS z té druhé a o něm se tu už dvě stránky bavíme...

Pardon moje chyba, zdalo se me ze prvni generace( uz spravne receno) je nejak dlouhi, ale kdyz jsem si ty roky napsal od kdy do kdy, tak jsem si uvedomil ze nejakych 5 let neni moc a kdyz se do toho placne facelift tak je to ok.Druha generace je uz vlastne nejaky 3 roky a jiz prvni facelift taky prodelala.Se omlouvam moje chyba nejak se me to obdobi prvni generace zdalo dlouhy.Ale WRC focus 2003 vychazel asi z faceliftu toho RSa ze?(hranatost uz do toho netaham)
  Pardon moje chyba, zdalo se me ze prvni generace( uz spravne receno) je nejak dlouhi, ale kdyz jsem si ty roky napsal od kdy do kdy, tak jsem si uvedomil ze nejakych 5 let neni moc a kdyz se do toho placne facelift tak je to ok.Druha generace je uz vlastne nejaky 3 roky a jiz prvni facelift taky prodelala.Se omlouvam moje chyba nejak se me to obdobi prvni generace zdalo dlouhy.Ale WRC focus 2003 vychazel asi z faceliftu toho RSa ze?(hranatost uz do toho netaham) 

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků