souhlas, všechny doted představené S2000 byly něčím hezké a vyloženě hnusná nebyla žádná. Ale tohle se mi opravdu nelíbí. Jak říká haryk, ani když si tam představím křídlo a nějáké hezké polepy !
To maskování na malém fotu více mate, tak těžko hodnotit, ale na krásnou konkurenci i v IRC to snad bude stačit. Maskování je dnes už asi nutné, konkurence ráda kopiruje.
JInak tady to vypadá zajímavěji, myslím funkčně zajímavě, pokračování ve směru vývoje Focusu WRC je zde realně vidět na plastech.
No nevím. Už to bylo opravdu odsouhlaseno? Já myslel, že to VW neprošlo. JInak by to bylo dobře, alespoň nemuseji zase zužovat auto jako u Focuse. I když Fiesta i nové generace by tento problém asi neměla. JInak mě naopak na těchto foto přijde málo široká proti rallycross verzi.
Naposledy upravil Jan1000 dne úte 29.09.2009 21:19, celkově upraveno 1
Hoši, Fabie WRC v podobných maskovacích kostkách taky vypadala děsně a ve finále z toho vylezlo jedno z nejpěknějších WRC ever. Až bude fiesta v čisté bílé a na 18" loukotích, tak se z toho poděláme. Protože podobně jako u WRC - prostě neexistuje škaredá S2000