Barum Rally Zlín 2008 [MMČR, ERC, IRC]

Re: Barum Rally Zlín 2008 [MMČR, ERC, IRC]

Nový příspěvekod Plhus » stř 30.07.2008 14:31

Ale jinak jednání našich jezdců moc nechápu. Mají opravdu strach a nebo se chtějí jet raději dívat?? :)
Marek Pléha - rally media
Plhus
S2000

Nový příspěvekod evolution » stř 30.07.2008 14:36

Ahoj všem. Mám nejdřív jeden dotaz. Máte někdo zkušenost s placenými výsledky sms na mobil? Jak obsáhlé ty zprávy chodí? Jen první desítka nebo i další pořadí? A hlavně jak jsou výsledky zpožděné. Přemýšlím o tom, že na Barumku bych to objednal. Díky!

A ještě k účasti a bodům na Barumce, jak se to tu řeší - podle mě jsou hlavním důvodem finance a až pak body. A žádný strach se srovnání se špičkou. Teď jsme to řešili asi tři hodiny na Vsetíně v hospodě. S omezeným rozpočtem podle mě jezdí až na tak tři čtyři jezdce ve špičce všichni, šidí se to určitě na gumách a různě jak se dá - aby se ušetřilo. Na rozdíl třeba od Kresty a Pecha, kteří mají vše nové a dokonale servisované.
Na Barumku ale přijede další horda zahraničních jezdců, kteří tě dejme tomu odsunou z běžného patnáctého místa někam ke třicátému. Do toho co já vím dvojnásobný rozpočet oproti jiným soutěžím - aby to bylo aspoň na to 30 místo - a jeď potom takovou soutěž, když za to můžeš mít dvě normální české a ještě slušnější výsledek. To se třeba Emilovi a dalším vůbec nedivím. Jasně, je to o určité prestiži - ale pokud nejsou prachy...
evolution
A/5

Nový příspěvekod PLuto » stř 30.07.2008 14:57

Kupodivu to není jen o penězích. Samozřejmě je to případ od případu, ale někteří z těch, kteří tvrdí, že nepřijedou, tak opravdu s těma penězma problémy nemají. Ale je to jejich svobodné rozhodnutí zda přijedou nebo ne.
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod PLuto » stř 30.07.2008 15:09

evolution píše:Ahoj všem. Mám nejdřív jeden dotaz. Máte někdo zkušenost s placenými výsledky sms na mobil? Jak obsáhlé ty zprávy chodí? Jen první desítka nebo i další pořadí? A hlavně jak jsou výsledky zpožděné. Přemýšlím o tom, že na Barumku bych to objednal. Díky!

Vzhledem k tomu, že to posílám, tak nechci hodnotit úroveň. Popíši tedy základní info - posílají se výsledky první desítky (podle objednané varianty po rz nebo po rz i v rz) + základní informace o odstoupeních či zrušených zkouškách. A zpoždění výsledků - většinou se s odesláním čeká na posledního jezdce, který by svým výsledkem mohl promluvit do první desítky.
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod evolution » stř 30.07.2008 15:13

PLuto píše:Vzhledem k tomu, že to posílám, tak nechci hodnotit úroveň. Popíši tedy základní info - posílají se výsledky první desítky (podle objednané varianty po rz nebo po rz i v rz) + základní informace o odstoupeních či zrušených zkouškách. A zpoždění výsledků - většinou se s odesláním čeká na posledního jezdce, který by svým výsledkem mohl promluvit do první desítky.

Děkuju za info! Pokud je to takhle, viděl bych to velmi nadějně ;)
evolution
A/5

Nový příspěvekod M.Y.S. » stř 30.07.2008 15:20

to Bill: K tomu Dodimu....to, že jede týden po Barumce v Maďarsku, přece nevylučuje jeho možnost startu ve Zlíně....
Rallye design
M.Y.S.
N/3

Nový příspěvekod sefca » stř 30.07.2008 17:17

evolution píše:Ahoj všem. Mám nejdřív jeden dotaz. Máte někdo zkušenost s placenými výsledky sms na mobil? Jak obsáhlé ty zprávy chodí? Jen první desítka nebo i další pořadí? A hlavně jak jsou výsledky zpožděné. Přemýšlím o tom, že na Barumku bych to objednal. Díky!

SMS výsledky jsou naprosto v pohodě.Objednával sem si je už několikrát(MS i MČR)a vždy celkem brzo po odjeté rz .Takže já byl vždycky spokojen.
sefca
A/5

Nový příspěvekod Haryk » stř 30.07.2008 19:21

Pluto nepřeháněj, strach z konkurence? Tuto jsou kupecký počty: Spočti reálnou cenu na jeden získatelnej bod u "průměrného jezdce" z konce první desítky v naší typický soutěži a jeho šanci na podobný bodový zisky na Barumce, přepočtený na cenu startovného a cenu ostrého kilometru. Vedlejší vlivy, jako poruchy karoserie a podobně vynechme. U vás tomu mnozí říkají zbabělost, nebo strach z konkurence, jinde je to nazýváno vyhazováním peněz z oken. Můj názor je spíše u té druhé části. Taky bych vzal v potaz, že je to předposlední rallye mistráku a některé kešeně vysychají, což v současných vedrech není divu :D
PLuto píše:Jenom se mi potvrdilo, že opravdu ne u všech jsou za neúčastí na Barumce finance, ale spíš strach z konkurence. Už se ozýval jeden z pilotů, jestli by mohl jet na Barumce s ostrým autem jako předjezdec...
Bezpečnost muší bejt, i kdyby měly obratle praskat!
Haryk
N/4

Nový příspěvekod Haryk » stř 30.07.2008 19:25

Pokud za něco stojíš jako divák, tak jim to zaplať a pojedou. Jinak jen utrácíš peníze jiných. Když jedu domácí mistrák, nebudu se cpát F1. Přeháním, abys pochopil, snad mi to vyjde...
kaj píše:Pokud za něco jako jezdec stojím ,a mám finance na rally,a přitom se vyhnu srovnání se špičkovými jezdci Evropy,měl bych přenechat volant jiným.A řeči o bodech bohužel na mne jako diváka neplatí.
Haryk
N/4

Nový příspěvekod Haryk » stř 30.07.2008 19:30

Neváhej, služba k nezaplacení. Stojíš v lese, kolem hafo lidí a ty jim můžeš říct, jak to vypadá. Užíval jsem si to doma i ve světě. Chodí první desítka a zpoždění není za normální situace nijak velký. Jakmile je jasný, že desítka bude beze změn, tak to sypou do mobilů. Za ty prachy OK ;) .
Haryk
N/4

PředchozíDalší

Zpět na Sezona 2008