Barum Rally Zlín 2008 [MMČR, ERC, IRC]

Re: Barum Rally Zlín 2008 [MMČR, ERC, IRC]

Nový příspěvekod Haryk » pon 04.08.2008 19:32

Tak schválně, víš kolik procent z toho repre příspěvku by spolkl start jen na BRZ? Kolik by pak zbylo na další starty venku? A kolik pak na oslavné trachtace na oslavu toho, že můžou nosit hrdý titul reprezentant? Nemusíš šetřit místem a pěkně se rozepiš, rád čtu fundované názory a v počtech jsem dobrej, tak pozor na desetinný místa...
Bill píše:Ti, co jedou na evropských soutěžích pod hlavičkou Czech National Teamu. Letos tedy tuším Tlusťák, Štajf, Trojan, Orsák a myslím, že i Barvík. A tyto příspěvky byly šesticiferné.
Bezpečnost muší bejt, i kdyby měly obratle praskat!
Haryk
N/4

Nový příspěvekod PLuto » pon 04.08.2008 20:53

Už toho nechejte. Je to jejich svobodná volba a oni se rozhodli, že letošní Barumku vynechají. Jejich rozhodnutí mě mrzí, ale je to jejich věc.
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Haryk » pon 04.08.2008 20:57

A to zas ne! Nikdo nemůže Billovi bránit, aby se s námi podělil o své, jistě těžko nabyté, vědomosti. Jen ho nechte, ať mě poučí. Já chci taky něco vědět!
Haryk
N/4

Nový příspěvekod Rendy » pon 04.08.2008 21:37

Haryku sem rád že to takhle vidíš též, nemám rád tyhle rádoby závodníky.
Rendy
A/5

Nový příspěvekod scad-b » úte 05.08.2008 08:38

Panové jenom je v nechte to jak se zachovaly ted se jim může jednou vratit až budou chtět jed tak je nemusi potom nikdo chtit.Ale je to škoda že tolIk roků plakaly všichni po pořadné konkurenci a když je tady tak se leknou!!! :| :|
scad-b

Nový příspěvekod Bill » úte 05.08.2008 11:28

Haryk píše:Tak schválně, víš kolik procent z toho repre příspěvku by spolkl start jen na BRZ? Kolik by pak zbylo na další starty venku? A kolik pak na oslavné trachtace na oslavu toho, že můžou nosit hrdý titul reprezentant? Nemusíš šetřit místem a pěkně se rozepiš, rád čtu fundované názory a v počtech jsem dobrej, tak pozor na desetinný místa...

Na jaké starty venku? Vždyť jeli akorát ve Slovinsku, kde jim spoustu nákladů zaplatil pořadatel a možná pojedou Košice, toť vše. A ta poznámka o příspěvku a polykání jeho výše na Barumce? Od toho je to příspěvek, nemá pokrýt celý rozpočet. A když na to nemají? Tak proč se do té reprezentace ženou?
Bill
N/2

Nový příspěvekod Rendy » úte 05.08.2008 13:57

Bože co to řešíte furt ten chtěl a ten zas ne. Tady de o PĚKNÉ PRACHY za start a provoz auta na Barumce tak se zpamatuj Bille a spol. Si myslíte že to stojí pár korun bo co?
Rendy
A/5

Nový příspěvekod Mirek Fric » úte 05.08.2008 17:03

Nejde o to, že to stojí dost peněz. To samozřejmě stojí. Ale aby se někdo hlásil do reprezentace a dostal příspěvek za to, že se pojede svézt do Slovinska, kde není žádná konkurence, to je to, co vadí. Chápeš to? Prostě jsme zase u toho, že za takzvanou reprezentaci se peníze vyhazují oknem. Zóna nikoho nezajímá a nikdo v ní nesoutěží. Velká část soutěží se jede v ČR. Takže příspěvek na reprezentaci = příspěvek na starty v MMČR (a je celkem jedno, kolik ten příspěvek dělá). V podstatě celá slavná reprezentace reprezntuje ČR a FAS de fakto pouze v ČR a ještě na podnicích, jejichž mezinárodní úroveň je veškerá žádná, neboť tam žádná mezinárodní konkurence není. Nebylo by lepší investovat třeba i veškeré peníze určené pro reprezentaci do jedné posádky, která bude opravdu reprezentovat v nějakém významném mezinárodním šampionátu? Takhle se ty prostředky doslova vyhodí oknem a pár posádek si přilepší rozpočet na MMČR (což jejich soupeře jistě velmi těší).

Tím jsem nechtěl nijak hodnotit vztah kohokoli k Barum rally. To je opravdu věc každé posádky. Můj názor se týká jen a pouze úrovně oficiální reprezentace a zbytečně vyhozených peněz. Ostatně tohle už jsem tu psal párkrát dřív, takže mě snad nikdo nebude obviňovat, že se vezu na vlně odporu vůči těm, kdo BR nejedou.
Mirek Fric
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Haryk » úte 05.08.2008 17:18

Závodníci repre-pravidla nevymýšlí, oni se jimi MUSÍ řídit a taky se jimi řídí a plní je, jinak nedostanou nic. Uražená ješitnost domácích fanoušků a dokonce vyhrožování nepřijetím ke startu v budoucnosti, to je už hodně za čárou. Kdo komu nadával a spílal za to, že nejel na Šumavě, v Třebíči, nebo na Bohemce? Nikdo nikomu, tak proč vadí neúčast ve Zlíně? Žijeme ještě ve svobodné zemi, kde si za svý peníze můžu dělat svobodně co chci, když jinýmu neškodím? Nebo nestart na Barumce někomu z vás škodí? Mimochodem, Bille, neodpověděls mi!
Haryk
N/4

Nový příspěvekod M.Y.S. » úte 05.08.2008 17:34

Vyhrožování o nepřijetí startu v budoucnosti??Ale no tááák.... :x
Rallye design
M.Y.S.
N/3

PředchozíDalší

Zpět na Sezona 2008