Já teda přidám do placu také nějakou novinku, i když už víceméně po netu koluje. U Luby Minaříka ve Slušovicích už se staví Renault Clio R3. Nejedná se o to původní, se kterým jezdil předloni Béreš na Slovensku, ale o zbrusu nový kousek, karoserie číslo 163. Luba by s tím měl jet zhruba pět soutěží ve velkém mistráku, ve sprintech s tím pak pojede mladý nadějný jezdec, jehož jméno bude oznámeno příští týden.
Viděl jsem shrnutí sezony 2008 Drotár/Bánoci,pěkné záběry a plány na příští rok MČR sprinty,MMSR,kopce v SK,k sobě do stáje přibrali 2 nadějné jezdce z ČR to je Věroslav Cvrček ,teď mě napadlo,nemohl by to být on v tom Cliu R3:? a ještě do stáje k Drotárovi z ten Slovák bude Pavlinský.
Je velmi sympatické, že si Igor klade tak vysoké cíle, a osobně mu budu držet palce. Jen to s tím útokem na titul ve sprintech moc nevidím reálně, když se tři sprinty kříží se Slovenskem...
O startu Štěpánka s Octavií WRC mi říkal sám Jeník před Janner Rally. Ptal jsem se ho, jestli tam pojede, nakonec nejel kvuli snehu, bylo ho malo. Takze jsem zvedavy, jestli z toho neco bude, ci ne, pry jedna s partnery. Osobne bych ho na trati strasne rad videl... Myslim si, ze Drotar ai Trneny by mu nemohli v zadnem pripade konkurovat...