MichaelD píše:Grzyb nebyl spokojen s funkčností vozu na Barum Rally a po jednání s týmem chce vyzkoušet jiný speciál. Jaký, zatím neupřesnil.
kib píše:Měl bych jeden dotaz. Zajímá mě, jak došlo k situaci na RZ9. Nepochopil jsem, proč byla po Kopeckém taková díra. Je mi jasný, že to všechno zkomplikoval Dotta. Ale přece jenom přejezd mezi rz Kudlovice a Zádveřice byl 35km, to už přece je určitý prostor pro manipulaci? Nebo se devítka mohla pozdržet hned od začátku a nevznikla by tam ta díra. Takhle docházelo k nebezpečným situacím, kdy se lidi v dešti přemisťovali po cestě apod. Nejvíc nefér mi to přišlo vůči Freddymu, který celý den závodí s Honzou a pak na 15km dostane 40s. Jeho rozladění bylo jasně čitelné ve stopce.
alexus píše:Mily Michaele, jestli reagujes na jeho srackoidni tiskovou zpravu....Tak vez, ze jedine co nefungovalo, byl ridic.....
To auto bylo v 100 % poradku....A on nejel naplno ani metr na BR oproti srovnani s ostatnimi...
NA jejich tiskovou zpravu by melo byti patricne reagovano.....Uvidime pristi tyden...MichaelD píše:Grzyb nebyl spokojen s funkčností vozu na Barum Rally a po jednání s týmem chce vyzkoušet jiný speciál. Jaký, zatím neupřesnil.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků