Plhus píše:Start pinduly opravdu na kopci u bohuslavic??
Už teď mě ta barumka nebaví,bo zase nevím kam jít...
Ano, na kopci u Bohuslavic. A jestli chceš, nemusís na Barumku chodit, můžeš si zase naplánovat nějakou dovolenou u moře

Plhus píše:Start pinduly opravdu na kopci u bohuslavic??
Už teď mě ta barumka nebaví,bo zase nevím kam jít...
PLuto píše:
Ano, na kopci u Bohuslavic. A jestli chceš, nemusís na Barumku chodit, můžeš si zase naplánovat nějakou dovolenou u moře
ppa píše:2Pluto: tak jsem si byl konečně projet bývalou erzetu Hájenka-Vizovice (směrem z Vizovic) a musím Tě vyvést z omylu - při Vašem dřívějším off-roadovém pátrání jste 100% jeli někde jinde. Od Vizovic (chata Revika) jsou sice závory, ale jen na "virtuální" klíč, takže se dají v pohodě zvednout a projet. Spojení Baráku a Hájenky je určitě možné
Problémů je samozřejmě hned několik:
1) již zmiňované závory a tudíž i zřejmě tuhé jednání s Lesy
2) dalším problémem je, že Hájenka s Barákem by se napojovala vracákem na hlavní cestě z Vizovic na Horní Lideč
3) cca 1.5 km dlouhý úsek na kvalitním asfaltu od chaty Revika dolů k hlavní je palba jako prase (i když ty dvě hnusné zatáčky a jump přes mostek nevypadají špatně) . Ve dvou místech se ale silnice rozpojuje do širokého retardéru a místům pro vyhýbání aut
4) v opačném směru od Reviky k prvním závorám a "mýtině" je děravější asfalt, který bych přirovnal k asfaltu u Bohuslavic po startu.
PLuto píše:V době trochy volného času prozkoumám...
Plhus píše:Nepůjdu... pojedu! třeba na kole
Danys píše:Jo, jo, vypadá to, že Halenkovice jsou otočené...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků