Mates píše:Pokud nebude sněžit či pršet(člověk nikdy neví),tak dneska bude opět testovat Švidrnoch,Jardovi Vančíkovi se něco na tom autě nezdálo a měl Romanovi přivést nějaké CD do computeru a nějak to přenastavit či co,Jarda s tím jezdil v neděli,takže to asi bylo ok,jenom to tak 30 minut zkoušel a pak odjel,dneska by měl testovat Roman,zase tak nějak po 18:00
Jarda Vančík to dneska úplně vypiplal,jezdili od Branek do Komárovic,asi 5-6 průjezdů,Roman z toho byl dost vyhukaný ještě tak 2 hodiny,jsem se s ním bavil a říkal,že tak rychle Choryně-Kelč v životě nejel,že si říkal,ty ***** to je blázen,ty ***** ať mi to nerozbije,jednou byl Jarda i v příkopce,ale nic se nestalo,prý byl trošičku delší na jumpu,Roman říkal,že je to totální blázen,na brzdy úplně na poslední chvíli atd.,byl jsem u něj dneska 2 hodiny v garáži a ještě design Citroënu o dost vylepšili,je to suverénně nejhezčí design(teda podle mě),lepení samolepek je fakt dost krutá práce,chvíli jsme i s kámošem pomáhali a ptal se nás,jestli za to zítra chceme svést,zítra s tím pojede teprve podruhé a říkal,že toho chce natestovat co nejvíce,takže asi od 18:30,až do nějakých 21:00,mezitím to ještě zkonzultují s Jardou Vančíkem,ten dneska hrozně moc poradil,věděl snad úplně všechno,hodně předával zkušenosti,fotky mám,ale na web je asi ještě nedám,ale bylo to zajímavé sledovat mechaniky v akci,zatím čus.