http://www.barumrallylive.ic.cz
Divácká místa z rz. atd...
PLuto píše:Pracuje se na tom už delší dobu. Původně jsem chtěl Polo, ale ty už jsou všechny prodané, takže už zbývá jen ta Fabia...
Každopádně je to všechno ještě ve stádiu jednání a podobný článek, jako se povedl na ewrcu, tomu akorát uškodí. Nikdo si nedovede představit, co to dá práce a jeden takovýto článeček může všechno zhatit (nebo aspoň postavit jednání do úplně jiné roviny).
Tímto bych chtěl hochům z ewrcu poděkovat, lépe už nám praci zkomplikovat nemohli...
PLuto píše:Pracuje se na tom už delší dobu. Původně jsem chtěl Polo, ale ty už jsou všechny prodané, takže už zbývá jen ta Fabia...
Každopádně je to všechno ještě ve stádiu jednání a podobný článek, jako se povedl na ewrcu, tomu akorát uškodí. Nikdo si nedovede představit, co to dá práce a jeden takovýto článeček může všechno zhatit (nebo aspoň postavit jednání do úplně jiné roviny).
Tímto bych chtěl hochům z ewrcu poděkovat, lépe už nám praci zkomplikovat nemohli...
Mirek Fric píše:S Fábií od A-Style by měl jet Jevgenij Novikov.
Haryk píše:Pluto, tadya si budu potřebovat vysvětlení:
1. Pola jsou sice prodaný, ale na vašich stránkách stále inzeruje výhodný pronájem Eddy - brněnský vídeňák
2. eWRC něco pustil ven, OK, ale letí to luftem už delší dobu a nejen u nás. Mě spíš zaráží tato tvoje věta: "Původně jsem chtěl Polo, ale ty už jsou všechny prodané, takže už zbývá jen ta Fabia..." To si myslíš, že tato fomulace ti u škodovky otevře dveře víc? Být škodovák, tak se snad i urazím![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků