Barum Czech Rally Zlín 2009 [MMČR, ERC, IRC]

Re: Barum Rally Zlín 2009 [MMČR, ERC, IRC]

Nový příspěvekod Jindra » čtv 06.11.2008 22:33

Bohužel taky to neumím vložit obrázek, ale pakliže by se měla jet RZ Roštín - Žlutava, tak dobrý test na zahřátí by byl Start-na rovině za obci Lubná-Zlámanka-Lhotka-Milovice-Zdounky. Krátký ale dobrý. Mám to nakreslené s mapy.cz ale nevím jak se to uploaduje, píše mi to jakousi chybu.
Jindra

Nový příspěvekod PLuto » čtv 06.11.2008 23:27

Jindra píše:Bohužel taky to neumím vložit obrázek, ale pakliže by se měla jet RZ Roštín - Žlutava, tak dobrý test na zahřátí by byl Start-na rovině za obci Lubná-Zlámanka-Lhotka-Milovice-Zdounky. Krátký ale dobrý. Mám to nakreslené s mapy.cz ale nevím jak se to uploaduje, píše mi to jakousi chybu.

S touhle variantou již jednou přišel Karbonyl. Po osobním projetí zmíněného úseku jsme se shodli, že je hodně rychlý a pro RZ ne příliš vhodný (dobrý byl myslím jen kousek ze Lhotky nahoru, ale už si přesně nepamatuju).
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Karbonyl » pát 07.11.2008 00:06

Jak píše Pluto, v této oblasti mám načmáraných asi deset variant, ale po zvážení všech kritérií z toho nevyšla ani jedna. A hlavně se při stavbě RZ vyhýbejte Kudlivické dolině, Honza Štěpánek by mohl vyprávět :lol:
Karbonyl
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod prog » pát 07.11.2008 15:08

Taky se přidám s novou RZ: Rusava-Fryšták

Obrázek
(http://link.imgshare.us/a7pFBZ.png)

která by navazovala na "SuperPodhoran", který by nyní mohl být samostatnou RZ nebo součástí nynější RZ Troják tak, aby končil na cestě na Rusavu

Obrázek
(http://link.imgshare.us/a7pFAW.png)

Otázkou jsou vlastníci pozemků a lesních cest, vše by mělo být asfalt nebo penetrovaný makadam.
Rovný spojovací úsek mezi Lukovečkem a Horní Vsí(Fryšták) lze zpomalit uprostřed retardérem.
prog
Rally škola

Nový příspěvekod Karbonyl » pát 07.11.2008 17:57

Rusava - Fryšták: úsek z Rusavy přes hřeben je docela dost rychlý, o úseku z Lukovečku do Frycu nemluvě. Poslední část padla do oka už dřív, je to bomba úsek a navrhoval jsem to jako shake, jenže celé už to leží v oblasti přírodního parku Hostýnské vrchy. To samé i platí i pro SuperPodhoran, nynější varianta vede tak tak po hranici.
Karbonyl
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Falcon » pát 07.11.2008 20:15

Zkusím to jenom tak nadhodit - místní asi ví jak se vyhnout průjezdům přes středy obcí.
Přílohy
RZ 4a.jpg
Falcon
Rally škola

Nový příspěvekod Karbonyl » pát 07.11.2008 20:40

Jak už bylo napsáno výše, úsek z Rackové do Hostišové je již dnes nevyhovující kvůli rychlosti. To samé bohužel platí i o sekci z Hositšové do Lhotky, je to tam sice úzké, ale jen s pár zatáčkama.
Karbonyl
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Falcon » pát 07.11.2008 22:19

Tak už mne napadlo jenom využít jednu místní komunikaci v Otrokovicích.Dva retardery a s rychlostí nebude problém.O diváky a přístup na RZ např. ze servisu nebude nouze a ani to moc neomezí dopravu právě z Baťova.Jen se pojede přes "kolonku".Tím už mi ale dochází veškerá inspirace a už nebudu otravovat.
Přílohy
Otr RZ 2a.jpg
Falcon
Rally škola

Nový příspěvekod Andrew » sob 08.11.2008 14:18

A to není žádná možnost, jak vyjednat s ochranářama povolení pro rally v té chráněné oblasti? Ten SuperPodhoran je úžasná zkouška a ta RZ z Vítové jakbysmet a dala by se navíc protáhnout přes Rusavu až na Hostýn (na návsi doprava a po pár set metrech doleva do krpála), některé úseky jsou pravda trochu rychlé, ale to na Trojáku taky. A když jsem letos viděl, že jste se neostýchali dát retardéry kam jen to šlo, tak by se to klidně mohlo jet.
I. RallySlalom Velký Ořechov 2010 foto na http://poppycock.czechian.net
Andrew
Rally škola

Nový příspěvekod krb » sob 08.11.2008 18:49

a co takhle obnovit serpentiny mezi Halenkovicemi a Napajedli,které se dříve jezdil(na prujezdy Bertoneho v nich nejde zapomenout),momentálně je tam nový povrch ale 100%si sním náklaďáky jezdící ze žlutavského lomu poradí aby byl uskákaný :twisted: určitě by to stálo za hřích i když jak mě kdysi psal Pluto hlavní problém této varianty RZ je železniční přezejezd v Napajedlích za kterým rychlostka startovala
krb
N/2

PředchozíDalší

Zpět na Sezona 2009