Haryk píše:Jeden jedinej závod si dovolil nejet hranu a vy ho hned odepisujete? Osobně bych ocenil, že dlouhodobý cíl nadřadil krátkodobému. A znova opakuju, na lepší výsledek na Barumce neměl i kdyby jel kudlu (pokud by to navíc ještě nerozkudlil), kdo si myslí opak, ať mi napíše, koho z továrníků měl pojet.
Haryk píše:Jeden jedinej závod si dovolil nejet hranu a vy ho hned odepisujete? Osobně bych ocenil, že dlouhodobý cíl nadřadil krátkodobému. A znova opakuju, na lepší výsledek na Barumce neměl i kdyby jel kudlu (pokud by to navíc ještě nerozkudlil), kdo si myslí opak, ať mi napíše, koho z továrníků měl pojet.
gonzo píše:Haryk píše:Jeden jedinej závod si dovolil nejet hranu a vy ho hned odepisujete? Osobně bych ocenil, že dlouhodobý cíl nadřadil krátkodobému. A znova opakuju, na lepší výsledek na Barumce neměl i kdyby jel kudlu (pokud by to navíc ještě nerozkudlil), kdo si myslí opak, ať mi napíše, koho z továrníků měl pojet.
Haryku chceš tím naznačit,že lepší by nebyl, protože na ně už nemá jezdecky , nebo proto,že prostě soukromé auto nemůže stačit továrnímu?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků