Rally Bohemia 2009 [MMČR, EC-central]

Re: Rally Bohemia 2009 [MMČR, EC-central]

Nový příspěvekod Mates » sob 10.10.2009 21:34

Haryku,minimálně Hannoša by dal!
https://www.facebook.com/pg/martinplesnikphotographer
Mates
S2000

Nový příspěvekod Romcek » sob 10.10.2009 22:14

Asi tak, ale ja ho neodepisuju, jen říkám že pojede to co potřebuje. ;)
Romcek
A/5

Nový příspěvekod anothercrap » sob 10.10.2009 23:35

Haryk píše:Jeden jedinej závod si dovolil nejet hranu a vy ho hned odepisujete? Osobně bych ocenil, že dlouhodobý cíl nadřadil krátkodobému. A znova opakuju, na lepší výsledek na Barumce neměl i kdyby jel kudlu (pokud by to navíc ještě nerozkudlil), kdo si myslí opak, ať mi napíše, koho z továrníků měl pojet.

hranu uz nejede hodne dlouho,nikdo ho k tomu nenuti,na cesky mistrak mu staci to,co jede...az na barumce se ukazalo,jaky je rozdil mezi ceskou a evropskou spickou...

pri trose stesti a velke kudle mohl byt na barumce druhy.juhu by dal (spis by letajici fin tlacil na pilu jeste vic a zaslouzene skoncil nekde v potoce.byl zazrak,ze dojel) a meeke by se po defektu pres malinu asi uz tky nedostal...ale tohle jsou kdyby a na ty se jaksi nehraje...
Obrázek
anothercrap
N/1

Nový příspěvekod Mates » ned 11.10.2009 08:42

Valašku jel Roman bez tlaku a dával i Kopejdu...
https://www.facebook.com/pg/martinplesnikphotographer
Mates
S2000

Nový příspěvekod Walach » ned 11.10.2009 08:54

Roman v pátek vydělal na volbě pneumatik,kterou Škodovka silně prokaučovala. A jelikož v sobotu se odjela pouze jediná RZ...
play stupid games, win stupid prizes
Walach
A/6

Nový příspěvekod mikrob » ned 11.10.2009 14:55

jj hosi, spioni jsou vec...
a ja rikam, ze by je vycuc vsechny jako malinu :)
je rychlej porad dost, akorat za vlastni se hur jede hrana, to je cela veda
mikrob
A/5

Nový příspěvekod gonzo » ned 11.10.2009 16:41

Haryk píše:Jeden jedinej závod si dovolil nejet hranu a vy ho hned odepisujete? Osobně bych ocenil, že dlouhodobý cíl nadřadil krátkodobému. A znova opakuju, na lepší výsledek na Barumce neměl i kdyby jel kudlu (pokud by to navíc ještě nerozkudlil), kdo si myslí opak, ať mi napíše, koho z továrníků měl pojet.

Haryku chceš tím naznačit,že lepší by nebyl, protože na ně už nemá jezdecky , nebo proto,že prostě soukromé auto nemůže stačit továrnímu?
Vzpomeň loni na Barumku,i když vypadl velmi brzo tak ty mezičasy ,které měl při průjezdu Pindulou ,tak náskok cca 1sec/km.Takže jezdecky se asi za rok o tolik nezhoršil.A myslím,že jeho loňské auto bylo nepochybně horší.A pokud jsme ještě u rozdílu tov. a soukromého auta(nevím přesně jaký je mezi nima rozdíl),tak např. letos Madeira druhé a třetí místo netovární jezdci,Hevia ve Španělsku do defektu těsně za Kopeckým,San Remo po první etapě Andreucci vedl.Myslím,že nikdo z těhle nejel tovární auto a přesto se továrníků drželi.Takže myslím,že za určitých podmínek může soukromník jet s továrnou plichtu.A co se týká Kresty možná se od něho čekalo víc i proto,co prohlásil.Tzn. "druhý nebo poslední to je jedno." Ano souhlasím s Tebou v tom,že 4 flek je slušný a vhledem k tomu,že mu jde o body do MMČR,tak mu to stačilo.Ale mám-li být upřimný tak pokud by jel to co umí,bez ohledu na taktiku a body do MMČR,tak podle mě by krom Kopejdy asi dokázal porazit zbytek. Tož tak si myslím já. ;)
gonzo
N/3

Nový příspěvekod Mirek Fric » ned 11.10.2009 16:46

Jen pro formu... Magalhaes, Andreucci, Camacho, Hevia či Travaglia jeli všichni oficiální auta polotovárních týmů pod hlavičkou importérů. Ani jeden z nich není obyčejný soukromník.
Mirek Fric
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod mirakoira » ned 11.10.2009 17:00

a v tom vidím krásu IRC, kde těch obyčejných soukromníků (tím samozřejmě nemyslím Romana Krestu) je daleko míň než ve WRC :)
mirakoira
N/1

Nový příspěvekod Haryk » ned 11.10.2009 17:39

Ano, chtěl jsem říct, že Romanovo auto není srovnatelné s fabrikou a Romanovo zázemí není srovnatelné s fabrikou. Netvrdím, že je to auto chystané v garáži a doprovod je odřený furgon, ale rozdíl tam vidím. Proto pro mě umístění, jakýho dosáhl, není zklamáním a umím ho ocenit a docenit.
gonzo píše:

Haryku chceš tím naznačit,že lepší by nebyl, protože na ně už nemá jezdecky , nebo proto,že prostě soukromé auto nemůže stačit továrnímu?
Bezpečnost muší bejt, i kdyby měly obratle praskat!
Haryk
N/4

PředchozíDalší

Zpět na Sezona 2009