Horácká Rally Třebíč [MČR-S, PČR]

Re: Horácká Rally Třebíč [MČR-S, PČR]

Nový příspěvekod krb » sob 03.04.2010 17:39

vašek píše:Chtělo by to onbord krasojízdy Lumíra s Drekym.

jj to by chtělo
krb
N/2

Nový příspěvekod mirakoira » sob 03.04.2010 17:44

IRC NA FASÁDĚ píše:Obrovská gratulace Ferymu Mácovi k užasnému 1 místu ve skupině N2. Jeho první závod v životě!!! Klobouček dolů! Fery jen tak dál:-) a taky i jeho m.fárovi Pešlanenovi.

jj zajel opravdu famózně a i já přidávám velkou gratulaci, Jarda Pešl je borec i na pravém sedadle v závoďáku a určitě Ferymu hooodně k tomuto super výsledku pomohl!
mirakoira
N/1

Nový příspěvekod vašek » sob 03.04.2010 17:45

byl jsem se dneska podívat v Tasově na RZ 3 a měli tam moc pěkný průjez u křížku.
Konkurovat jim tam mohl jedině Kresta,co jsem vyděl.Krásně to tam Lumír poslal dveřima napřed,
a Dreky jen oňufl vejfuk. :lol:
vašek
A/5

Nový příspěvekod IRC NA FASÁDĚ » sob 03.04.2010 17:48

[qumirakoira"]
IRC NA FASÁDĚ píše:Obrovská gratulace Ferymu Mácovi k užasnému 1 místu ve skupině N2. Jeho první závod v životě!!! Klobouček dolů! Fery jen tak dál:-) a taky i jeho m.fárovi Pešlanenovi.

jj zajel opravdu famózně a i já přidávám velkou gratulaci, Jarda Pešl je borec i na pravém sedadle v závoďáku a určitě Ferymu hooodně k tomuto super výsledku pomohl![/quote]
Jasný souhlas. Pešl to umí na pravo i na levo. No ještě že není v politice:-)
IRC NA FASÁDĚ
Rally škola

Nový příspěvekod Červ » sob 03.04.2010 17:56

Jak se dá dostat +30 s za předčasný start? 30 je až za druhý předčasný v soutěži ne? Viz. Odložilík.
Červ
A/5

Nový příspěvekod Mirek Fric » sob 03.04.2010 17:58

Hodně pěkný onboard Jarka Orsáka z RZ7. Fakt velké nasazení a navíc pokud mne paměť neklame, tak interkom většinou na onboardech nemá.

http://www.mediasport.cz/rally-cz/video/10_horac_orsak_7.html
Mirek Fric
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod PLuto » sob 03.04.2010 23:36

Červ píše:Jak se dá dostat +30 s za předčasný start? 30 je až za druhý předčasný v soutěži ne? Viz. Odložilík.

Odložilík a Roubíček dostali penalizaci za poražený retardér. V systému byl nahraný jen "evropský" číselník penalizací, opraveno.
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod -Vicky- » sob 03.04.2010 23:56

Po delsi dobe jsem se byl nekde podivat na zavodech a po jeste delsi dobe pisu do fora, tak me berte s rezervou :) Predne velke diky klukum z Priluku, kteri delali vyprave atmosku a ktere jsem videl asi po roce (mozna vic) a tusim uplne poprve s nimi travil cas na RZ. Nicmene uz k samotne Horacke.
Byli jsme na RZ3,7 v kritickem miste pro Venu Kopacka a kousek od Kirniga a Stepanka. Co se Kopacka tyce, rana to nebyla moc pekna, pro spolujezdce musela pozdeji sanitka. Pochvala pro poradatele - po doreseni zalezitosti se jelo dal. Totez se bohuzel neda rict u Stepanka, priznavam, ze duvod zruseni vlozky jsem nepochopil. Stepanek zapadnul pres budku do blata, snazili se odtamtud vyjet. Pak prijela ABA, vytahli ho a zrusili vlozku... Fakt mi to trochu hlava nebrala, jeste k tomu prispel prujezd pana Tenkla, ktery jediny jel pri volnem prujezdu s helmama a opravdu v plnem zavodnim nasazeni mezi divaky. Za tohle bych mu fakt dal flastr!!! Jinak rallye pekna (i kdyz zdejsi trate nejsou mym salkem caje), pocasi nam pekne vyslo. Pri "trojce" snad jen trochu vice prostoju, hodne aut jelo po dvou minutach a po ranu bylo trochu frisno :-) Urcite pochvalu zaslouzi nejen zminovany Maca, ale take Sebesta (to byl opravdu brutal), Firla (o Drekyho jsem se parkrat bal, ale zacinam si pomalu zvykat...) a Koci (neskutecne), libil se mi i Stefan, Bočkovi, Robert Nespor a Patrik Rujbr. Asi budu muset jezdit koukat casteji ;)
-Vicky-
N/1

Nový příspěvekod PLuto » sob 03.04.2010 23:58

PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod -xp- » ned 04.04.2010 13:01

"Kolegové" novináři z iDnesu psali asi nějak společensky unavení, nějak se jim pletou jména ;)

Z favoritů na trať kvůli technickým problémům nevyrazil Jaroslav Černý. Jan Peták odstoupil ze soutěže v servisu před pátou rychlostní zkouškou.
-xp-
A/5

PředchozíDalší

Zpět na Sezona 2010