byť nesportovně + má předcházející zmínka o Štajfovi. Ale klobouk dolů, dokázal to i přes mé neskrývané fandění!sloní kýta píše:Je na čase, aby štěstí tentokrát stálo na Tajemníkově straně - 25sec. je a není moc
Jdu slavit!
byť nesportovně + má předcházející zmínka o Štajfovi. Ale klobouk dolů, dokázal to i přes mé neskrývané fandění!sloní kýta píše:Je na čase, aby štěstí tentokrát stálo na Tajemníkově straně - 25sec. je a není moc
viz. má sobotní úvaha - ...a bude hůř...asi bych já pak výše uvedených 20% korigoval.M.Y.S. píše:Jedno by to podle mě bylo, kdyby v tabulce vedl...ale v této pozici....takový rezignovaný postoj mě vyloženě zklamal....
Petr Hejtmánek píše:Velká škoda Valdy, na druhů stranu, před BR to bude bodově celkem vyrovnané a tím pádem dost zajímavé.
JHvP píše:No když jsme slyšel ty MP3, kde Kresta říkal, že je mu úplně jedno, jestli jej Prokop dá nebo ne, zatímco Pech nadšeně mluvil o boji o těch pár bonusových bodů....
Loa píše:Celkem slušný odpad. Skoro půlka. Se dívu, že Běhálek je ve výsledcích. On to dotáhl do cíle RZ?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků