Giro píše:1.Autor tiskových zpráv se ozval. Fanouškům vadí, že se na Barumce Prokop neobjeví.
2. Nemá to nic společného s tím, jestli je to Bohemia nebo Barum. Jde o způsob, jakým Martin přistupuje k závodění a svým prohlášením.
3. Myslíš, že jeho manažerské schopnosti jsou tak zázračné? Tahle diskuze mi nepřijde vůbec trapná, jen z ní jde vidět zklamání fanoušků, kteří se na jeho start těšili.
4. A všichni moc dobře vidí, jak věci postupovaly, jak Martin přistupuje k závodění i k fanouškům.
5. A vidí, že se konfrontace mimo MS bojí a jen hledá zástěrky, jak se vymluvit.
1. Jo, i mě to vadí. Ale respektuju tohle rozhodnutí.
2. Jste si jisti, že na Bohemce jel na vítězství? Víte s jakou jel strategií? Jste si jisti, že mu jde o individuální výsledek v IRC (Barum, Sardinia)? Je jasný, že sedmkrát jako Loeb asi šampiónem nebude, ale jako soukromník dosáhl na hodně vysokou metu. Kromě jistých řidičských schopností musel prokázat ještě hodně z umění manažera, vyjednavače a obchodníka. Jo, řezal ho Ogier, dneska ho řeže Pons. Ale za Prstem je pořád dost kvalitních jezdců vzadu. Tohle všechno je vizitka jezdce, který podle mě k závodění přistupuje velice profesionálně! A pokud jde o přístup k prohlášením - to snad nemyslíš vážně

Tiskovky jsou ryze účelový, třeba Ford nebo Citroën to nedělají jinak...
3. Skalní fanoušek je zklamaný, hloupý fanoušek mluví o vypočítavosti a srabáctví. Skalní ani hloupý ale Prstovi závodění neplatí. Vzpomeň, jak loni vybíral auto. Dlouho dlouho to měla být Fabia, jak dlouho se o tom mluvilo. Nakonec to byla Fiesta, a bylo to rozhodnutí ze dne na den, konkrétně z hodiny na hodinu. Co všechno hraje roli při Prstově rozhodování, to tady nikdo z nás podrobně neví. Ale plány se mění, a pokud jde o důsledky svých rozhodnutí (například o startu či nestartu na Barumce), z toho se Prst musí zpovídat sponzorům, ne fanouškům (při vší úctě k nim).
4. Při vší úctě, nevidí.
5. Seš si tím tak jist? Řekl bys mu tohle do očí? Znáš skutečný důvod, proč nechce jet na Barumce?
PS. Nejsem žádný jeho obhájce, ale napříč internetem (tady, na ewrcu i jinde) se na Prsta svalilo tolik špíny od lidí, kteří vůbec netuší, která bije, to prostě není fér. Možná, že teď neprávem házim všechny do jednoho (toho špatnýho) pytle, za to se omlouvám.