Admiral Rally Vyškov [MČR-S, PČR, MČR-H]

Re: Admiral Rally Vyškov [MČR-S, PČR, MČR-H]

Nový příspěvekod Mirek Fric » ned 12.09.2010 22:13

Výlet Melichárka do kukuřice je tady na videu: http://www.facebook.com/video/video.php?v=146603212042849&ref=mf
Mirek Fric
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod -Vicky- » ned 12.09.2010 23:13

Super, diky za to video. Z jednoducheho duvodu - loni jsem na tomhle miste byl a uz loni s enkem byl Jamel jezdcem, ktery tu diru katoval nejvic a tihle vsichni pak mivali trochu problemy s tim nakopnutim. Letos to holt nevyslo. Loni jsem vedle stojicimu kolegovi rikal, ze v nekterych pasazich proste katnuti neni nejlepsi reseni (objizdel to tusim napr. Petak a nemyslim, ze by ta ztrata byla vyrazna).
-Vicky-
N/1

Nový příspěvekod luboš » pon 13.09.2010 10:05

ten výlet do kukuřice mám natočený s venku,šel tam i hendrich ten to katoval celým autem a skončil v hodinách v kukuřici,v prvním průjezdu tam byl taky někdo s micákem,ten skončil až v hodinách dole u odbočení na šotolinu
luboš
N/2

Nový příspěvekod Červ » pon 13.09.2010 12:43

Mně trochu zklamala organizace. Přijedeme na 1. RZ ani ne 45 minut před startem a trať není uzavřená, no dobře. Tak zaparkujeme před značkou zákaz stání. Zamkneme auto a chceme odejít a v tom nám začne pořadatel, že tady je VIP parkování, ať si přeparkujeme (mezitím už za náma řada aut snad půl kiláku). Takže příště bych doporučoval buď posunout značku (pokud vůbec patřila k rally) a nebo říct pořadatelům, ať si to hlídají dřív.

Příjdeme na místo a tam pořadatelka, která tvrdila, že má nařízeno na vesty nekoukat. To jsme ji tak nějak hromadně vymluvili. No a pak jsem se tak v hovoru s pořadatelem dozvěděl, že ten vůbec nedostal instrukce, co má dělat. Pásku dostal až od jednoho z vozů před startovním polem a vůbec prý netušil, jak to má vypáskovat (prý mu radili diváci).

No a ty mezery... Na to, že obě přeskupení měly dohromady 80 minut, tak mi přišlo, jakoby žádné nebylo (byl jsem pak na RZ 5 a 8). Vím, že tam měly projet nějaké autobusy (což se mi samo o sobě nelíbí), ale šťastně to vyřešené nebylo. Občas ta mezera způsobila odsun lidí a tam by se šikl alespoň předjezdec, protože nikdo nevěděl, kdy se znovu jede. A pak je nic moc tvrdnout kvůli devadesátce aut 2 hodiny u trati.
Myslím, že dřívější ročníky na tom byly lépe.

Alespoň musím pořadatele pochválit za pěkně oživené tratě, které se mi líbily.

A zde nějaké fotky: http://www.rally-mania.cz/photogallery.php?id=783&fseason=2010
Červ
A/5

Nový příspěvekod JirkaD » pon 13.09.2010 15:25

Červ píše:Vím, že tam měly projet nějaké autobusy (což se mi samo o sobě nelíbí), ale šťastně to vyřešené nebylo...

Ano, šťastně to vyřešené nebylo, o tom žádná. Pravda je taková, že to protáhnutí mělo vypadat úplně jinak, ale nakonec selhala domluva. To, že se Ti to samo o sobě nelíbí, je asi dáno neznalostí našeho regionu. Je to bohužel podmínka mnohých obcí a nejen jich...
JirkaD
A/5

Nový příspěvekod vyshi » pon 13.09.2010 15:34

nas to pousteni autobusu trochu nastvalo, protoze kdyby sme o tom vedeli, tak neobjizdime 15km aby sme se dostali 1km proti smeru rz :-)
PROTON nebo SUBARU, stejně půjdu do baru!
vyshi
A/6

Nový příspěvekod Červ » pon 13.09.2010 16:07

JirkaD: Pokud selhala domluva, tak to je jiná. Region sice tolik neznám, ale o té podmínce jsem cosi zaslechl... Je pravda, že jsem přemýšlel, jestli to má být něco jako MHD nebo se jedná o nějakou společnost. Asi by bylo vhodné vyjednat objízdné trasy nebo zvláštní jízdní řád. Co jsem tak postřehl, tak jste se snažili zajistit autobusy mezi průjezdy RZ (5,8), jak to dopadlo asi oba víme. Možná větší pauzy mezi RZ, jenže to asi taky není z hlediska trvání soutěže tak snadné.
Červ
A/5

Nový příspěvekod kib » pon 13.09.2010 19:30

Ke shlédnutí další onboardy. Doporučuji především dvojici Drotár-Bánoci, pánové opět perlili :D
kib
A/5

Nový příspěvekod Honza H. » pon 13.09.2010 21:46

No, projíždějící autobusy během RZ byly zajímavým zpestřením, ale proč ne, mně to nijak zvlášť nevadilo.
Honza H.
A/5

Nový příspěvekod JanO » úte 14.09.2010 11:40

Chápu, že pro rally fans to nebude zajímavé čtení, ale přesto sem vložím text, který jsem obdržel dnes od krajského úředníka. To jen pro ty, kteří jsou přesvědčeni, že pořadatel si jen tak, pro plezír, přerušuje RZ a posílá tam prázdné autobusy... Jen podle záznamů dispečinku rally jich projelo 10 v čase, kdy se mělo závodit...
Takže ten citát:
"...na základě informací, které jsem obdržel ohledně vedení linkové osobní dopravy po dobu really na Vyškovsku o uplynulém víkendu, a kde pořadatelé nerespektovali doslova a do písmene nic a z linkové osobní dopravy se stal jeden velký chaos, Vás žádám o písemné vyjádření, co se v případě této really ve vztahu k veřejné linkové dopravě dělo a jak zařídíte příště, aby se toto neopakovalo. Počínání pořadatelů really mělo výrazně negativní dopad na cestující.
Děkuji za sdělení na můj e-mail nejpozději ve středu 15.9.2010."

Jména jsem vypustil, nejsou podstatná. Podstatná je tato smutná realita.
JanO
A/5

PředchozíDalší

Zpět na Sezona 2010