Mně trochu zklamala organizace. Přijedeme na 1. RZ ani ne 45 minut před startem a trať není uzavřená, no dobře. Tak zaparkujeme před značkou zákaz stání. Zamkneme auto a chceme odejít a v tom nám začne pořadatel, že tady je VIP parkování, ať si přeparkujeme (mezitím už za náma řada aut snad půl kiláku). Takže příště bych doporučoval buď posunout značku (pokud vůbec patřila k rally) a nebo říct pořadatelům, ať si to hlídají dřív.
Příjdeme na místo a tam pořadatelka, která tvrdila, že má nařízeno na vesty nekoukat. To jsme ji tak nějak hromadně vymluvili. No a pak jsem se tak v hovoru s pořadatelem dozvěděl, že ten vůbec nedostal instrukce, co má dělat. Pásku dostal až od jednoho z vozů před startovním polem a vůbec prý netušil, jak to má vypáskovat (prý mu radili diváci).
No a ty mezery... Na to, že obě přeskupení měly dohromady 80 minut, tak mi přišlo, jakoby žádné nebylo (byl jsem pak na RZ 5 a 8). Vím, že tam měly projet nějaké autobusy (což se mi samo o sobě nelíbí), ale šťastně to vyřešené nebylo. Občas ta mezera způsobila odsun lidí a tam by se šikl alespoň předjezdec, protože nikdo nevěděl, kdy se znovu jede. A pak je nic moc tvrdnout kvůli devadesátce aut 2 hodiny u trati.
Myslím, že dřívější ročníky na tom byly lépe.
Alespoň musím pořadatele pochválit za pěkně oživené tratě, které se mi líbily.
A zde nějaké fotky:
http://www.rally-mania.cz/photogallery.php?id=783&fseason=2010