sloní kýta píše:PLuto píše:A jak tu byl strach, že po Madeiře stáhne Peugeot své posádky, tak to spíš vypadá, že právě konkurenční automobilka má zájem na neúčasti některých posádek. Což je pro mě osobně velké zklamání...
takže česky; škůda má zájem jet B(c)R s minimální konkurencí aby dosáhla kýžených titulů. Přeložil jsem si to správně?
K tomu "překladu":
chápu, že někteří mají rádi konspirační teorie, aby si vysvětlili některé pro ně nepochopitelné věci (např. velký odpad původně očekávaných posádek), ale dost dobře nerozumím, jak by škodovka mohla zajistit neúčast Solowowa, Bettiho, Totha a dalších.
A k dosažení kýžených titulů - to, že škodovka na 95% vyhraje letos značky, bylo jasné už po Yprách, kdy měli ze šesti závodů šest kvalitních výsledků a stačil už jim jen jeden, kdežto od peugeotu se všech šest výborných výsledků (tím myslím 18,16 či 14 bodů) dalo jen těžko čekat. Takže už bylo jen otázkou času, jestli bude stoprocentně jasno po Madeiře (a mohlo být, nebýt Kopcovy havárky) nebo po barumce, příp. po San Remu. Když jsem tu onehdá psal, že pozor na předčasné oslavy, že peugeot, ještě může získat čtyřikrát double, myslel jsem to pochopitelně dosti ironicky.
Jestliže ve značkách je momentálně titul pro škodovku jistý na 99,99%, tak v jezdcích je to minimálně taky na 99% (akorát je otázka, jestli Hanninen nebo Kopecký). Představa, že Meeke se nyní zmátoří a všechny čtyři zbývající závody vyhraje (nebo tři vyhraje a jednou druhý a pod.), je hodně iluzorní.