Kruuda pokud vím tak na Barum startovat nemůže, jelikož ještě nemá 18 let a u nás je s tím poněkud větší problém, než jinde ve světě. Alespoň tak nějak jsme se o tom bavili na Ypru...
A nezkoušel jsi to právě dneska ? Ráno jsem jel do Luhačovic a na křižovatce se právě řešil crash dvou aut. A to auto, které přijíždělo ve směru erzety (a nedalo přednost), byla červená lehce vytuněná fabie . Snad se nikomu nic nestalo, ale asi to bylo "zajímavé", protože kromě srocení policajtů byli na místě i hasiči...
Veteráni budou zveřejněni dnes. Nevím, jestli se stejnou dobu, jako soudobé auta, ale budou. A jak jsem někde zaslechl dotazy, zda v historicích pojede nějaké známé jméno z historie, tak musím potvrdit, že nikdo zahraniční, kdo by byl známý široké veřejnosti. A ani to v plánu nebylo, jde hlavně o auta (narážím tím hlavně na četné dotazy přes ICQ, zda dojede Miki Biasion - nedojede a ani dojet neměl).
Co se týče japonského jezdce, můžu prozradit, že se nepředstaví Toshihiro Arai. Jsem s ním v kontaktu již více než rok, ale bohužel mu termíny v kalendáři neumožní se na Barumce představit - hned po Německu musí auto vyrazit směr Japonsko, aby stihl odstartovat na domácí Rally Japan, která je pro něj celkem logicky prioritou.