Tak jsem zpět, krásné sportovní zážitky to dneska byly, ještě jedna technická, Jakub Blahna jel s Fabií, teda podle mých očí a foto...
Takže, byli jsme 2x na Kameňáku a bylo tam tolik nádherných míst, že by si vybral snad každý, krásné průlety Míry Tarabuse, bohužel jsem viděl rozhodnutí celé soutěže, tedy ten defekt, okolo nás jel už po ráfku, ale o několik zatáček níže šlo vidět, jak v plných palbách dobržďoval a asi mu střelila guma, je to škoda, dneska byl zkrátka lepší než Kresta...jinak ale na ráfku to držel dost ostře, protože nebýt toho, že jsem si prohlížel fotky, bych si toho asi ani nevšiml, jinak Syky tam měl první průjezd taky defekt, pěkně jako už tradičně hodně jezdců, dost mě překvapovali poháristi, kteří taky někteří letěli hodně ostře...ale jmenovat nikoho nebudu, protože bych zajisté na někoho zapomněl.První průjezd jsme byli v pěkném esíčku po menším horizontu, v tom esíčku se brutálně cutovalo, mám nafoceno, jak vypadala cesta po obou průjezdech, to byl nářez to cutování, opravdu síla ! Krása, nechápu, jak to někdo v takovém tempu mohl udržet na cestě...je mi dost líto i mladého Kočího, jel taky moc dobře. Druhý průjezd jsme šli o 20m dále do vracáku, kde se dost lítalo přes ručku, moc pěkné průjezdy většiny pole. Mám menší suvenýr-menší kousky rozšlehané gumy Tarabuse, ale bylo mi ho hodně líto, jel fakt nejlíp, Jakeš tradičně, když mu Kýta nefandil, krásná akce, parádní závody, super, díky.
PS : Jak jsme šli k autu, uviděli jsme rozbité Polo Srba a Veroniky Teplé, naštěstí oba vypadali v pořádku, ale auto bylo dost dobité, fotky mám.