Impromat Rallysprint Kopná [MČR-S, PČR]

Re: Impromat Rallysprint Kopná [MČR-S, PČR]

Nový příspěvekod Mates » sob 15.05.2010 16:43

Tak jsem zpět, krásné sportovní zážitky to dneska byly, ještě jedna technická, Jakub Blahna jel s Fabií, teda podle mých očí a foto...

Takže, byli jsme 2x na Kameňáku a bylo tam tolik nádherných míst, že by si vybral snad každý, krásné průlety Míry Tarabuse, bohužel jsem viděl rozhodnutí celé soutěže, tedy ten defekt, okolo nás jel už po ráfku, ale o několik zatáček níže šlo vidět, jak v plných palbách dobržďoval a asi mu střelila guma, je to škoda, dneska byl zkrátka lepší než Kresta...jinak ale na ráfku to držel dost ostře, protože nebýt toho, že jsem si prohlížel fotky, bych si toho asi ani nevšiml, jinak Syky tam měl první průjezd taky defekt, pěkně jako už tradičně hodně jezdců, dost mě překvapovali poháristi, kteří taky někteří letěli hodně ostře...ale jmenovat nikoho nebudu, protože bych zajisté na někoho zapomněl.První průjezd jsme byli v pěkném esíčku po menším horizontu, v tom esíčku se brutálně cutovalo, mám nafoceno, jak vypadala cesta po obou průjezdech, to byl nářez to cutování, opravdu síla ! Krása, nechápu, jak to někdo v takovém tempu mohl udržet na cestě...je mi dost líto i mladého Kočího, jel taky moc dobře. Druhý průjezd jsme šli o 20m dále do vracáku, kde se dost lítalo přes ručku, moc pěkné průjezdy většiny pole. Mám menší suvenýr-menší kousky rozšlehané gumy Tarabuse, ale bylo mi ho hodně líto, jel fakt nejlíp, Jakeš tradičně, když mu Kýta nefandil, krásná akce, parádní závody, super, díky.

PS : Jak jsme šli k autu, uviděli jsme rozbité Polo Srba a Veroniky Teplé, naštěstí oba vypadali v pořádku, ale auto bylo dost dobité, fotky mám.
https://www.facebook.com/pg/martinplesnikphotographer
Mates
S2000

Nový příspěvekod Haryk » sob 15.05.2010 17:08

Dovolím si nesouhlasit. Počet vyhraných vložek si umíš spočítat sám. Časový rozdíl Tarabuse vznikl na prvním Kameňáku a na druhým udělal gumu. Jak by to bylo, nebýt defektu je jen spekulace, ale napsat, že byl lepší, je mírně řečeno, odvážné.
Mates píše:...je to škoda, dneska byl zkrátka lepší než Kresta...
Bezpečnost muší bejt, i kdyby měly obratle praskat!
Haryk
N/4

Nový příspěvekod Mirek Fric » sob 15.05.2010 17:14

Nevím, jestli byl Kresta horší než Tarabus, ale posádka T&T je určitě sehranější než posádka K&K :)
Mirek Fric
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Mates » sob 15.05.2010 17:41

Pánové, Tarabus byl na druhém průjezdu i na ráfku rychlejší o cca 3s v polovině RZ, měřeno švýcarskými hodinkami, které v prvním průjezdu i druhém fungovaly dokonale(podle odstupů v cíli)...je pravda, že Kašpárek nečte nic moc, teda podle onboardu na RZ 1 na Mediasportu,ale tam, kde jsem dneska byl(i když jsem Krestovec, tak to přiznám) lepší Tarabus...
Mates
S2000

Nový příspěvekod Romcek » sob 15.05.2010 18:07

A mě se zase líbil výkon Zedníka, po pauze co měl, škoda že na RZ před servisem dostal defekt a krásně přilétl do servisu k časovce, krapet nestíhal po tom defektu :D Pak jsem frčel na Kameňák do šikany ve Vlčkové(docela málo lidí) Tarabus na oči šel hodně pozdě na brzdy jsem myslel že nema šanci ubrzdit, průjezdy ostatních taky dobry, ale asi po Tarabusovy byl nejagresivnější Jakeš moc pěkně to proletěl.
Romcek
A/5

Nový příspěvekod znt » sob 15.05.2010 18:11

Onboard Grzyba je zvuk o 1 až 2 sekundy napřed.
2001 - 2010 Lada VAZ žiguli 2103 -> 2010 - 2015 Škoda Felicia Kit Car (imitace) -> 2012 - ? Škoda Fabia RS
znt
A/5

Nový příspěvekod stanm3 » sob 15.05.2010 20:37

Coz bohuzel na mediasportu je celkem pravidlem letos :evil: rekl bych, ze tak 30-50% onboardu je diky tomuhle naprosto nekoukatelnych..
stanm3
N/1

Re: Fotografie a videa z internetu

Nový příspěvekod Spangler » ned 16.05.2010 01:37

Kopna 2010 ;)
Kód: Vybrat vše
http://spangler.cz/photos/rallysprint_kopna_10/
Spangler
N/1

Nový příspěvekod Mates » ned 16.05.2010 11:41

Něco ´´málo´´ ode mě bude asi za 40 minut na : http://plesma.rajce.idnes.cz/2010-05-15_Rallysprint_Kopna_2010/

Ahoj, já prostě neumím navybírat fotky, takže jich mám opět téměř 400, je to na ... nic, jenže bohužel není nikdo, kdo by to vybíral za mě, já vím, že nejsou moc kvalitní, bohužel nemám objektiv na lepší focení, kdo by se tím nechtěl prolínat celým(každý), nechť se koukne na pár zajímavostí-první průjezd-to esíčko, tam jde vidět, jak jede Syky na prázdné gumě, z toho vracáku jde vidět, jak jede Tarabus na ráfku a na konci jsou vyfocené cuty po závodě, Kočí jak to tam cutnul taky asi 0,5 mimo cestu a ještě stopy na cestě po Mírově ráfku a jako poslední tři fotky jsou vyfoceny rozbité auto Srba a Veroniky Teplé.Možná stojí za to ještě něco z vracáku, např.: Vlček, Kurka, Kubiš a Vršanského hodiny, toť vše, kdyby nějaká posádka chtěla zaslat foto, ať se ozve, moc rád pošlu.Sorry za otravování blbými kecy.
Mates
S2000

Nový příspěvekod vyshi » ned 16.05.2010 12:15

Mates píše:Pánové, Tarabus byl na druhém průjezdu i na ráfku rychlejší o cca 3s v polovině RZ, měřeno švýcarskými hodinkami, které v prvním průjezdu i druhém fungovaly dokonale(podle odstupů v cíli)...je pravda, že Kašpárek nečte nic moc, teda podle onboardu na RZ 1 na Mediasportu,ale tam, kde jsem dneska byl(i když jsem Krestovec, tak to přiznám) lepší Tarabus...

napsat "i na rafku rychlejsi" je teda dobre :D to ze byl tarabus rychlejsi bude spis tim, ze mu ta guma bouchla tesne pred vama, u cile uz to byla ztrata nejakych 40 vterin
PROTON nebo SUBARU, stejně půjdu do baru!
vyshi
A/6

PředchozíDalší

Zpět na Sezona 2010