No ja jsem zazil atmosku osmdesatych let, na shake jsem dojel vlakem a pak slapal pres tri kopce ctyri kilometry pesky. Pak at mi nekdo nerika, ze uz me rally nezajima
Kazdopadne musim podtrhnout, co zde bylo napsano. Neuville byl famozni, nesmirne agresivni a na milimetr presny. Moooc se snazily i oba protunky, ale troufnu si tvrdit, ze takove nasazeni nemuzou celou barumku vydrzet (Neuvilla nevyjimaje). Dost agresivni se mi zdal i Freddy, ale mockrat tusim nejel. Mikkelsen bude pro me cernym konem, protoze fiesta drzi krasne stopu a Nor se snazi jet ciste. Nutahara myslim bude zajimavym zpestrenim startovky (nemate nahodou nekdo statistiku, jestli uz na barumce jela nejaka japonska posadka?), ale myslim, ze na nase enkare mit nebude. Nevim, co cekat od Berese, vsechny jeho prujezdy byly hodne nervozni a rozevlate, az pri poslednim se mi zdalo, ze fabka posloucha trochu vic. Oliveira zezacatku dost marny, ale pilovanim mu to zacalo celkem obstojne jit. Burcu jsem nejdrive absolutne zatracoval, protoze mela strasne divne prujezdy zatacek, jezdila prostredkem a hodne brzdila. Ale taky se postupem casu zlepsovala. Na soutezi samotne ale budou mit jenom dva prujezdy, takze tezko rict, jak muzou dopadnout.
V kazdem pripade se moc tesim, bude to sakramentsky napinave!