Rally Bohemia 2011 [MMČR]

Re: Rally Bohemia 2011 [MMČR]

Nový příspěvekod Walach » ned 03.07.2011 14:38

Mates píše:Bude mít Roman bonus body za etapu? ... Jenda Šlehofer 3. v MMČR, obrovská gratulace!

Bude, proto bylo auto celý den v parc fermé.
play stupid games, win stupid prizes
Walach
A/6

Nový příspěvekod Plhus » ned 03.07.2011 14:42

No,se nám to teď hezky zamotalo :) Asi hlavní výsledky jsou tyto:
http://rally-base.com/2011/rally-bohemia-2011/?ssId=666&cupId=2
Marek Pléha - rally media
Plhus
S2000

Nový příspěvekod gonzo » ned 03.07.2011 14:45

Jen tak pro zajímavost. Sojka během Bohemky stihnul 3X !!! odstoupit. :D To kandiduje do Guinessovky. ;)
gonzo
N/3

Nový příspěvekod Spangler » ned 03.07.2011 14:56

Par fotek ze sobotni etapy zde: http://spangler.cz/photos/rally_bohemia_11/

Mimochodem dle informaci, ktere mam, tak Dunovskeho crash na RZ11 nebyl asi zrovna maly - auto je pry na odpis. Nema nekdo fotky z mista nehody/fotky auta? Kluci nikomu neberou telefon a rad bych videl jak Suzanka dopadla. Diky
Spangler
N/1

Nový příspěvekod Plhus » ned 03.07.2011 14:57

No ještě že ne 4x :)

Jinak, s první 15 po Hustopečích bude bodovat jen 5 posádek (včetně Maliny). To je masakr!
Marek Pléha - rally media
Plhus
S2000

Nový příspěvekod sefca » ned 03.07.2011 15:21

Tak Ignise by byla škoda.A Sojka to je bourák. :D :D :D
sefca
A/5

Nový příspěvekod Walach » ned 03.07.2011 16:42

Mirek Fric píše:Tak jsem zpět, přiznám se, že sjem vyměkl, protože dneska tak lilo, že jsme se na to vykašlali. Cestou jsme sbírali havarovanou motorku a i za těch pár minut jsme tak prolili, že to nemělo smysl...

Co se Kresty týče, tak podle infa od Freddyho snad zapomněli zavřít střešní větrání a přes noc natekla do palubky voda...

Voda se do elektriky dostala jinak a nesouvisí to s pochybením týmu. Občas se to stane, chlapci z Motorsportu o tom vědí...a Roman už taky.
Walach
A/6

Nový příspěvekod Mirek Fric » ned 03.07.2011 16:47

Dobrá, asi se to dvojím překladem CZ-EN-CZ trochu domotalo. Každopádně to je velká škoda...
Mirek Fric
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Walach » ned 03.07.2011 17:20

Pro mě druhá Bohemka a musím říct, loni mi to přišlo na vyšší úrovni. Tak nějak celkově...
V pátek jsme dorazili na tu městskou speciálku a to bylo opravdu k pousmání. Občas jsou k vidění velké extrémy, ale takovou blbárnu jsem asi ještě neviděl. Pěšky jsme prošli od startu až k cíli, kde jsme se otočili a šli zpět, ještě před start, kde se na široké hlavní silnici zahřívaly pneumatiky a byla to docela dost zábava :)
V sobotu jsme byli na prvním průjezdu Šumburku na onom skákacím horizontu o kterém mluvil i Mirek. No co říct, Loix s Krestou byli prostě jinde. Hezky taky špička dvoukolkářů a N4. V druhém průjezdu, hned za kosou u cíle Šumburku, blízko k horizontu za strom byly na mokru ty rozdíly ještě znatelnější. Skvělě taky Dohnal i díky výborné volbě pneumatik. Na Vinci vracák před Strenicema ucházející, žádná velká akce. Shake tam byl údajně o kus zajímavější ;)
V neděli jsme zvládli pouze jeden průjezd na Chloudově ve známém přejezdu přes hlavní cestu. Freddy nejlíp, Valda už tak nějak obvykle nevýrazně. Běhálek, Semerád a Triner krásně po dveřích, většina však na té vodě jela velmi opatrně. Nakonec sice zvítězilo doma pod komínem zelené auto, takže jsou asi všichni spokojeni. Ale jak řekl Plhus - " Kresta tentokrát jede domů s prázdnou. Jeho výkon byl ovšem příjemným překvapením, protože komplikovat život továrnímu týmu dokáže jen Pan jezdec"
Co se mi nelíbilo byli pořadatelé. Celou dobu jsem nepřišel na to, jakým způsobem se trať vlastně uzavírá. Páska se tahala dvě hodiny předem, buzerace začínala ve stejnou dobu, avšak auta vesele jezdily skrz erzetu i nadále. Arogantní pořadatelé na městské RZ stejně tak jako první předjezdec ( jedničková fabie RS s křídlem alá WRC) také nedělají nejlepší dojem. A když vás skoro militantní policistka s ostrými rysy požádá, aby jste s autem couvli trochu zpět, protože na vašem místě má stát sanitka, vy následující provedete, načež ona s kolegou zaujme vaše předchozí místo, ze kterého čistě shodou okolností jde krásně vidět přímo na trať a ona zmíněná sanitka nepřijede...škoda mluvit. Je mi jasné, že za tohle pořadatel nemůže, nemá šanci to ovlivnit, stejně jako třeba počasí :) Spoustu věcí ale ovlivnit jde (tak mě napadá, že u servisu vlastně prakticky nebylo parkoviště pro fanoušky - parkovalo se teda všude možně na trávě, příjezd po chodníku atd.) Oproti loňsku jsem progres nezaznamenal (naopak třeba servis samotný byl neskutečně nahuštěný) a mistrovství světa si tam dokážu představit jen těžce.
Naposledy upravil Walach dne ned 03.07.2011 17:24, celkově upraveno 1
Walach
A/6

Nový příspěvekod Rizek » ned 03.07.2011 17:23

Walach píše:Voda se do elektriky dostala jinak a nesouvisí to s pochybením týmu. Občas se to stane, chlapci z Motorsportu o tom vědí...a Roman už taky.

Každopádně věčná škoda, ať už to bylo jakkoliv. Pokud je to vada auta, asi dojde ke zjednání nápravy, nicméně odpadnutí Romana mě fakt mrzí. Byl jediným, kdo za současných podmínek mohl konkurovat Freddymu.
Umístění Arazima na třetím místě mi hlava nebere. Tak vysoko se nepohyboval ani v dobách mého i jeho mládí, kdy jezdil za Chemopetrol Litvínov proti "našemu" týmu SEPAP Štětí. Byla to vždy prestižní bitva v rámci stejného ministerstva. :shock:
Škoda and rally forever
Rizek
N/3

PředchozíDalší

Zpět na Sezona 2011