od Červ » ned 28.08.2011 23:15
Nevím proč, ale jak každý rok je Barumka svátkem, tak letos pro mě nebyla. Možná kvůli těm vedrům.
Co bych vytkl, je přístup pořadatelů k divákům. To mi přišlo letos katastrofální. (Program jsem ještě pořádně nečetl, tak ten kdyžtak zkritizuju pozděj). Shakedown jsem raději vynechal, protože mi přišlo, že neodpovídal vůbec trati a bylo to spíš takové vození pro sponzory. Nebýt pořadatelem navezené šoto, tak snad ani není pomalu na co koukat.
Servisní zóna a plot, pokud to teda musí být, tak co se dá dělat, ale pro diváka to je docela drsné, ale napadaj mě i nějaké výhody pro jezdce všechny jezdce,vyvolené týmy. Docela by mě zajímalo, jak to tam vypadalo v průběhu servisní pauzy.
RZ - Mám pocit, že všude byla letos páska alespoň o metr dál než by být musela a divák pak kolikrát přišel o vhodné místa na sledování. Pořadatelé mi přišli často jako když ***** dostane funkci a nebo nervově labilní jedinci z Kromclu. VIP stany ve kterém bylo max. 10 lidí místo 100 a více diváků jsou opravdu na ránu (viz. např Biskupice a Škoda), tak doufám, že za to pořadatel dostal alespoň pěkně zaplaceno. Parkování mi přišlo také letos nějak špatně vymyšlené a špatně značené. Třeba uzavřené celé Pohořelice... V Pohořelicích bylo nakonec stejně dost aut a navíc to pak blokovalo hodně okolních silnic. Pak mě třeba odradil ten kyvadlový autobus na Semetím, i když chápu, že tam to letos byla nutnost, ale do budoucna bych spíše zkombinoval možnost příjezdu vozem z letos uzavřené strany, když už a raději tam postavil pár lidí s vysílačkou na regulaci příjezdu/odjezdu.
Ve skladbě mi letos asi hodně chyběla klasická dlouhá a náročná Pindula, přišlo mi to takové nějaké nemastné neslané, tak snad se za rok najde nějaká nová lokalita.
Souboje pěkné, jen co mě asi tak trochu zaskočilo byla Krestova jízda, chápu, že na jistotu a o to mi nejde, ale hlavně v neděli mi přišla hodně nervózní a i když časy nebyly o tolik horší, tak na oko to bylo trápení, které mi připomnělo bratry Lapdavské v Hustopečích. Při průjezdu zatáčkou takové přidat, ubrat, přidat, ubrat, přidat. Na to u něj nejsem zvyklý.