Agrotec Rally Hustopeče 2011 [MMČR]

Re: Agrotec Rally Hustopeče 2011 [MMČR]

Nový příspěvekod Mates » sob 11.06.2011 16:57

solidní Waterloo ta poslední RZ!
https://www.facebook.com/pg/martinplesnikphotographer
Mates
S2000

Nový příspěvekod luboš » sob 11.06.2011 17:16

Milan Sameš a jeho výlet

luboš
N/2

Nový příspěvekod alexus » sob 11.06.2011 18:11

Ta 5 min. penalta u Valdy sice hodně bolela ,ale když jsem se díval na ztrátu, tak si myslím, že by to do TOP 15 tedy na body ještě dotáhl.

JE to škoda....Sice chápu, že musel být vytočený, když mu to dali až dnes během dne....ale nemusel to vzdát.
alexus
A/5

Nový příspěvekod Acom » sob 11.06.2011 20:14

Tak ted to trosku narovnam:)
Muj nazor je ten, ze Hustopece nemaji ve velkem mistraku co delat. Rally systemem 20s v omezovaci nasledne v utery vpravo, pak 25s v omezovaci a v patek vlevo je opravdu soutez se vsim vsudy. Kdyby prijeli italove tak se nestaci divit a zabloudi.

A ted k Valdovi. Neznam rady, co presne znamena jizda po trech, ci mene kolech. Kazdopadne si na to nekdo vzpomel a resilo se to az dnes? Tfuj to je typicky ceske. Kurnik tak mel dostat pentli vcera a ne az dneska.

No a Jenik Kopejda by si mel poridit playstation, aby se dostal do tempa drive nez na 4 RZ.

Kdo je Sames? Vymlet se na sejku a pak hned na prvni RZ je kumst. Ne, ze bych to umel lip.

Gratulace Jarinovi s Karlem, konecne to vyslo a je z toho pekne 4. misto.
jojo, pořád se něco děje...
Ich liebe grüne Atomenergie
Acom
N/2

Nový příspěvekod Ondra WRC » sob 11.06.2011 21:26

Tak musím říct, že Hustopeče se hodně povedly. Sluníčko pařilo hlavně v sobotu. Celkově se mi soutěž líbila. Pech předváděl neskutečný výkon a Kopec se asi hledal, ale vynahradil si to dneska a jel opravdu neskutečně. Na té šotolině před Divákama bylo na posledním průjezdu docela dost krizovek a Růžička tam trefil tu betonovou skruž, která tam je aby se nekatovalo. Celkem hezky to zahodil i Přibyl. Na rovině mu auto odskočilo a skoro skončil ve vinicích. Lidí bylo dneska taky docela dost.
Ondra WRC
N/4

Nový příspěvekod Walach » sob 11.06.2011 22:20

Dan Běhálek v cíli s mírně poškozeným Subem :
Obrázek
play stupid games, win stupid prizes
Walach
A/6

Nový příspěvekod coule » sob 11.06.2011 22:33

Díky moc gonzo a pluto za pomoc při pátrání po mé české vlajce.. ;)
coule
Rally škola

Nový příspěvekod Walach » sob 11.06.2011 22:38

Tak tedy jak to vypadalo z mého pohledu...
Už od počátku bylo jasně viditelné, že do toho Pech jde jako blázen. A bylo to pro diváka naprosto neskutečné. Pozdě na brzdy, agresivně zatáčkou...to byl prostě velký sport. Za celý závod má moje velké uznání, vážně nářez. Kopecký zaspal v pátek tempo, ale hned v sobotu ráno bylo vše tak, jak by to mělo být. Svým projevem u mě ale rozhodně nevyhrál. Krestův souboj s Pechem byl parádní...tito dva na oko největší nasazení. Jarin mi přišel celý víkend takový nevýrazný, prakticky celou dobu si jel svůj závod. Velice hezky opět Dan Běhálek, který má momentálně evidentně velmi dobrou formu a také Šlehofer, který už si na Imprezu docela dost zvyknul :) Pěkně jel i Martin Bujáček, i když mi přišlo že se držel trochu zpět co se týká smyků a podobných věcí :) Příjemně mě taky překvapil výkon Huda, jen tak dál. S předokolek výborně Duna, Honza Černý, Mira Březík a Martin Kočí. Na ty se dalo opravdu dívat kdekoliv.
Co se týče pořadatelů a rally jako takové... mám pocit, že rok od roku se lepší. Snad až na jediný případ vše proběhlo bez problémů, jsem spokojen. Jak to tak sleduji, tak asi jsem v menšině, ale mě se ta soutěž prostě líbí. Pokud bude možnost, za rok jedu zase! ;)
play stupid games, win stupid prizes
Walach
A/6

Nový příspěvekod Mates » sob 11.06.2011 23:26

Pánové, jsem čekal, kdo z Valdovců se první ozve...v řádech něco je...takže by se dle toho mělo jednat...je sice pravda, že to měli sdělit dříve, protože kdo ví, kdyby to Valda zbytečně rozbil, ale záleží také na tom, kdy měli SK zasedání...jinak Valdův výkon mi přišel u trati takový nemastný, neslaný, není každý den posvícení, to je pravda...ani Kopejda mi v pátek nepřišel nějak nad ostatními výkonově...
https://www.facebook.com/pg/martinplesnikphotographer
Mates
S2000

Nový příspěvekod sefca » ned 12.06.2011 06:01

Tak přidám můj pohled na Hustopeče.
Pro diváka asi nejlepší soutěž ve velkém mistráku.Jede se na celkém malém prostoru a dá se stihnout opravdu dost.Solidní servis na netu,video s rz,program a startovka zdarma,člověk si najde opravdu všechno,vracáky,technický pasáže,šotolinu atd.Jedou se i noční rz takže super.Pořadatelé byli letos naprosto v pohodě.Je škoda,že nestartovalo více posádek.Počasí po Krumlově jak balzám na duši.Značené příjezdy k trati.Vypáskování kde jsme byli bylo celkem v pohodě.V pátek před startem servis a potom na rz 1 do Němčiček ke koupališti.Stáli sme na svahu vedle hospody takže parádní výhled.Posádky měli s tím vracákem celkem problémy(Kresta skoro a Valda posunul zábrany).Líbil se mi tady Arazim,Černý a Svačina.Tito se mi líbili všude kde jsme byli.Velká smůla zde potkala Ondru Blaťáka.Nebrzdilo mu auto a soutěž pro něho skončila.Velká škoda.Od tohoto místa sem si sliboval trochu více,ale nebylo to zas tak špatný.
Na rz 3 jsme si vyšlápli nad Němčičky.Stoupání před nájezdem na šoto.Skoro žádní lidi.Asi jsme měli zůstat u rozhledny kde prý byla vynikající atmosféra.No nic snad příště.
V sobotu jsme byli jen na rz 5-7.Pravý odbočení na bordelu po rychlím náletu a do kopce s esíčkem levá pravá.Super místo a dobrá atmosféra.Zařazení okruhu bylo vynikající.Hlavně se mi líbili Kresta,Pech,Štajf,Běhálek a Hudec.Lapdavský měl menčí krizi když se mu zdivočila ***** auta a šel do hodin.Druhý kolo před esíčkem očividně ubral a byl z toho asi zmatenej,protože jel o kolo míň.
Takže-na Kopeckýho zbytek neměl,Kresta s Pechem nádhernej souboj.Valdy je obrovská škoda.Asi nemá cenu to rozpitvávat,člověk by se zbytečně nasral.Nic s tím neuděláš a jenom se nasereš.Měli by ty řády nějak upřesnit a hlavně rozhodnutí mělo přijít ještě v pátek.Arazím je pro mě asi megahvězda soutězě.Hergot ten chlap jezdí čím dál tím líp.Běhálek a Štajf to byla taky paráda.Oba jeli pěkně.Škoda,že nedokončili Černý a Kouřil,taky nádhera a Dunovský rovněž.Pěkně strávenej pátek a sobota.Žádný stresy,teploučko a pohoda.Za rok zase.
sefca
A/5

PředchozíDalší

Zpět na Sezona 2011