Mirku promiň, ale jak vypadá vážná havárie, kdy nejde o nic vážného? Doufejme, že v tom špitálu vše teda klapne a bude OK, jen mě to zarazilo a pobavilo, pokud to teda nezní moc krutě..
Bezpečnost muší bejt, i kdyby měly obratle praskat!
Já tomu tedy porozuměl tak, že auto je rozsekané (tj. vážná havárie), ale na druhou stranu se nic vážného (jezdci) nestalo. Jinak ze špičky odstupoval kromě Bonjeana (ze 4. místa) i Hubert Deferm (ze 6. místa) se starší Imprezou WRC S 10, kterému policajti sebrali papíry po rychlé jízdě na spojovačce. Vůbec neodstartoval Snijers (Octavia WRC), snad že finance ...
Podle toho, co mi řekli známí, jde spíš v to, že Snijers, respektive jeho sponzoři nechtějí platit jízdu s autem, o kterém si myslí, že nedojede do cíle. Bohužel Octavie už jsou staré a i ty od Munstera moc spolehlivosti nevykazují (minule to byl alternátor). Na lepší (modernější) auto nejsou peníze. Je možné, že dalším startem bude až Ypres s S2000 (nejpravděpodobněji s Fábií RGRS).
Jinak tady je důvod odstoupení Boona. Špatný dopad na skoku a poškozený chladič natočený z celkem odvážné pozice kameramana...
Ad Bonjean... jj, tak jsem to myslel, jen blbě napsal.
Důvodem relativně horšího výsledku Langenakense byla prý uvolněná rezerva, která poškodila palivové hadice. Z výparů z paliva vytékajícího do auta se posádka přiotrávila.