Tomáš píše:Hlavně by ale měli začít zvát na "pokec" posádky, co nezastavují u vážných bouraček. Mezi Al-Attiyahem a Chardonnetem, který zastavoval jako první u té havárky na RZ 10, jeli ještě Muller, Dumas, Oliveira a Nobre. Dále, na wrc.com sice nejsou splity Ogiera z oné RZ, ale je mi divné, že ve všech sobotních erzetách byl Ogier rychlejší než Mikkelsen a pouze na té RZ 10 o pár sekund prohrál, přitom v cíli říkal, že u nehody stál cca 10 sekund. Tipnul bych si, že čas mu sporťáci nijak neupravili. No a v tom případě by pak ochota k zastavování byla i nadále pochopitelně hodně malá.
PetrWRC píše:A co ta důtka řeší? Jsou v případě další důtky nějaký sankce?
Mates píše:Nezlob se na mě Milane, ale tohle není žádná sranda...nechybělo mnoho a mohla být zase jedna obrovská negativní reklama pro rally...tohle bylo dle mého velice nezodpovědné a koneckonců, Petter by ztratil daleko méně tím, kdyby jel krokovku, když opustil cestu...inu, po bitvě je každý generál...
PLuto píše:Haryku, můžeš nám specifikovat, co bylo tímto nepříliš mezinárodním výrazem myšleno?
Haryk píše:A co po něm chtěli? Nařídit povinné ubrání plynu po opuštění tratě? Jak definujou opuštění tratě a jak bude definováno dostatečné ubrání plynu, případně snížení rychlosti?
Haryk píše:Mates, já se na tebe nezlobím, fakt ne. Ale ty mi popiš zodpovědné chování závodníka na uzavřené a zabezpečené trati a jejím okolí a taky to, co a jak bys mu chtěl vytýkat.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník