od RihaL » ned 11.03.2012 18:02
Dovolím si zde zkopírovat zprávu J.Tomaštíka kterou napsal na foru ewrc, jelikož si myslím že o těchto věcech by se mělo mluvit všude.
Vážení "spoluzávodníci", po své včerejší zkušenosti, kdy jsem byl v obci Rybí zkontrolovat a označovat místa pro regulaci diváků a při této přiležitosti jsem zastavil jednoho z Vás při nepovoleném tréninku na nastávající "valašku", vám chci touto cestou vzkázat, že vzhledem k už tak těžkému vyjednávání o povolení průjezdu RZ touto obcí, takový přístup tak akorát komplikuje život pořadetele. Proto budou posíleny kontroly dodržování řádů týkajících se pohybu posádek na těchto cestách do konání seznamovacích jízd. Ti co budou pro bezohlednost některých z Vás teď nuceni tyto cesty hlídat, budou mít foťáky, a buďte si jisti, že já budu PRVNÍ kdo bude, a to třeba i formou ofiko protestu, požadovat Vaše vyloučení ze soutěže za nepovolený trenink. A pokud to někomu nevyhovuje může jít příští rok na zastupitelstvo Rybí obhajovat uvědomělé rallyjezdce sám..... J. Tomaštík