On Tamrazov není úplně špatný, jenom nedokáže jet konstantně. Byl schopen zajet slušný čas (dejme tomu třeba na úrovni Arazima), ale pak zase dělal chyby. Teď si klade za cíl získat spolehlivost a dojíždět do cíle. On nemá moc velké ambice na vítězství, baví se tím.
Ad Pluto: S tím samozřejmě souhlas. Taky mně to chvíli trvalo, než jsem pochopil, že jednu vložku zajede slušně a hned na další dostane obklad 5-6 sekund na km. Každopádně já to nemyslel nějak zle, jen mi přišlo zvláštní se nad jeho časem nějak pozastavovat (nějakých cca 6-7 sekund na těžké šotolině a na pro něj nové trati je podle mně v normě). Ad huja: Nesouhlas.
huja píše:Je to škoda že Tamrazov jezdí s takou technikou tak zle. Vcelku se podobá Tondovi Tlusťákovi.Oba mají dobrou techniku,ale výsledky mizerné.
Mně se naopak líbí, že se oba nebojí jít si mezi kvalitní konkurenci pro přesdržku... Samozřejmě, mohli by jezdit různé málo významné východní soutěže a jezdit tak na bedně...
Neoficiální archív vozů Škoda FABIA WRC & S2000 :: www.skoda-motorsport.ic.cz :: (Stále ještě v rekonstrukci...)
Platí pořád ještě předpis, že start. pořadí se dělá podle výsledků až tehdy, když je odjeto 10% kilometráže erzet, že jo?! V této souvislosti jedna technická - když se krátila dnešní druhá RZ a je tedy odjeto jen necelých 17 km, pojede se pořád podle start. čísel nebo bude zítra startovat jako první Mikkelsen?