Barum Czech Rally Zlín [ME, MMČR]

Re: Barum Czech Rally Zlín [ME, MMČR]

Nový příspěvekod PLuto » ned 01.09.2013 09:24

Plhus píše:A potom se s nima dělo co? Když teda přestali jezdit závodničky?

Diváci byli neukočírovatelní, fyzicky napadali pořadatele, dělali bordel, trhali pásky, házeli světlice na cestu i po autech. Bylo to o průser, ti lidi byli na cestě. Policajti tam samozřejmě byli okamžitě poslaní, ale jiná šance než okamžité zrušení nebyla. Bylo to fakt o totální průser. Jak je možné vidět při všech těch přerušeních, snažíme se dělat maximum pro to, aby se toho rušilo co nejmíň.
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Ondra WRC » ned 01.09.2013 09:40

Paťa Rujbr na Majáku:
Obrázek
Ondra WRC
N/4

Nový příspěvekod Haryk » ned 01.09.2013 09:58

PLuto píše:Posádky jely volným průjezdem, tzn NESMÍ jet v závodním tempu.

Karbonyl píše:Konkrétně SPR FAS AČR 2013, bod 40.5.

chlapi, děkuju za objasnění, jste, na rozdíl ode mne chodící vykladači řádů, takže pokorně poprosím o dvě věci: definují řády závodní tempo? jakto, že pořadatelé nepískali před jedoucím autem a jakto, že dovolili divákům pohyb po trati, když i já, tentokrát obyčejnej divák na mezi, jsem věděl, že už zase pojedou auta?
a soukromej dotaz, proč ten špatnej musí bejt vždycky jezdec?
hezkej den z tepla a sucha domova

PS: Plhus se myslím ptal na to, jestli si ožralové na cíli zrušené vložky užili od cajtů aspoň „VUMLu“, nebo byli "potrestáni" jen zrušením erzety, záchranou jejich vlastního života a ranní kocovinou?
Bezpečnost muší bejt, i kdyby měly obratle praskat!
Haryk
N/4

Nový příspěvekod Karbonyl » ned 01.09.2013 10:05

Haryk píše:a soukromej dotaz, proč ten špatnej musí bejt vždycky jezdec?
Soukromý dotaz na položený soukromý dotaz - proč by měl být jezdec vždy ten dobrý? :) Nikdo tady nepaušalizuje, Mates to napsal tak, že se Zpěvák dopustil něčeho, co je ošetřeno řády a na což jsme s Plutem reagovali. To, že byli diváci na trati, samozřejmě taky není OK, v tom se shodnem.
Karbonyl
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod OlumSYS » ned 01.09.2013 10:06

Pokud vím, tak policie tuto skupinku následně pochytala na Kudlově v autech a v podnapilém stavu :)
OlumSYS
Rally škola

Nový příspěvekod ZAVODY » ned 01.09.2013 10:40

Pokud vím tak je psáno v řádech 1. kolem žluté vlajky až do cíle RZ , 2, co je to snížená rychlost 50,90, 100 km/h . a 3. určite V DALŠÍM KOLE v závodním režimu tam jel rychleji nebo se pletu a měl PODRUHÝ rychlejší RZ ? TED NĚCO DOKAZUJ - máš smůlu .Ve F1 když mají prapor žlutý tak snížení rychlosti dělá jen desetiny vteřiny . To mě připadá jako když jedu po vesnici 50 a báby na mne bere hůl , že jedu rychle bez radaru , bez časů atd. jen podle pocitu . taky o ničem . Jinak je to dobrý taky k svižnému tréninku na uzavřené trati samozřejmě bez lidí na RZ . TO TAM MÁTE PĚKNÝ BORDEL na Barumce .Na Č.K už 50 min před 1 vozidlem se nesmělo chodit po RZ jen popoli .
ZAVODY
A/5

Nový příspěvekod Karbonyl » ned 01.09.2013 11:24

1. Zpěvák vjel do už zrušené RZ a tudíž nebyl důvod mu vlajku vyvěšovat, o volném průjezdu byla posádka informována na startu.
2. V řádech to bohužel definované není, ale mělo by to obecně být tak, že po zrušení vložky při volném průjezdu platí rychlostní platí v daném místě rychlostní limity dané vyhláškou o silničním provozu.
3. Celkem bezpředmětný dotaz, druhá Pindula byla rovněž zrušená.

Celkově nevím, o čem se tady bavíme. Sportovní komisaři žádný podnět nedostali, posádka za nic není trestána a jsou to jen informace uvedené tady ve foru.
Karbonyl
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Miloš-V » ned 01.09.2013 11:28

V zápalu sledování absolutní špičky se zapomíná na ostatní účastníky. Všimli jste si, že v historických vozech vyhrál Jarda Vančík se žigulem (!!!) před BMW a Cossworthem? Sice VFTS není žádné ořezávátko, ale i tak...
Miloš-V
N/2

Nový příspěvekod Karbonyl » ned 01.09.2013 11:33

Všimli :) Druhá výhra v řadě, byť to loni nebylo na čas...
Karbonyl
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Mates » ned 01.09.2013 11:38

Já jsem jen napsal jak jsem to cítil, nepřišlo mi dobré jet po půl hodině čekání při volném průjezdu na vytočenou pětku po cestě, kde stáli lidi...toť jen můj postřeh
https://www.facebook.com/pg/martinplesnikphotographer
Mates
S2000

PředchozíDalší

Zpět na Sezona 2013