od Petr Hejtmánek » pon 02.09.2013 07:26
Taky děkuju za super Barumku, před startem měl jsem trochu obavy z příliš úzkostlivého páskování, ale všude, kde jsem byl, to bylo uděláno velice rozumně.
Jedinou "kaňkou" byli pitomci, kteří v průběhu druhého Trojáku vjeli s Toyotou Land Cruiser na trať, po které rychlostí cca 20km/h ujeli odhadem 200-300m, čímž zdrželi Patrika Rujbra přibližně o 5-10s, protože asi 100m musel jet krokem za nimi. Nevím, jestli se to nějak oficiálně řešilo, ve finále to žádný vliv na výsledky nemělo, ale v té době posádka zrovna nadšená asi nebyla, když bojovali o druhé (možná i první) místo ve třídě. Tady ovšem není chyba na straně organizátorů, údajně jeden z pořadatelů viděl, jak přes pásku vjíždějí na trať, ale než tam stačil doběhnout, tak byli pryč. Když zmíněná Toyota vyjela z lesa po trati (na místě kde jsem stál), tak napřed nikdo nechápal co se děje, protože auto mělo reklamní polepy a "doplňky" ve stylu dálkových soutěží, včetně startovního čísla, až po chvilce všem došlo, co jsou zač. Pak teda uhnul na louku, nicméně jejich následné chování ve stylu "no a co, to není náš problém" jejich výkonu dal korunu.
"...a při zrychlení tečou slzy dojetí po tvářích vodorovně dozadu" Walter Röhrl