Barum Czech Rally Zlín [ME, MMČR]

Re: Barum Czech Rally Zlín [ME, MMČR]

Nový příspěvekod Karbonyl » ned 01.09.2013 16:34

Colin McRae Flatout Trophy získal Mirek Jakeš.
Karbonyl
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod atomrally » ned 01.09.2013 17:59

Čau chtěl bych tímto poděkovat pořadatelům za super barumku a za rozumný přístup k divákům v dnešní době.atom.
atomrally
A/5

Nový příspěvekod Plhus » ned 01.09.2013 18:47

Pořád jsem nedostal odpověď, jak se následně po zrušení RZ a uvolnění se tratě jednalo s těmito neukázněnými fanoušky.
Docela by mě to zajímalo a to klidně i přes SZ.
Marek Pléha - rally media
Plhus
S2000

Nový příspěvekod Mates » ned 01.09.2013 19:39

Karbonyl píše:Colin McRae Flatout Trophy získal Mirek Jakeš.

Správná volba, i když pro mě asi ještě větším překvapením byl výkon Míry Tarabuse...a za poslední etapu musím smeknout před Romanem Krestou!
https://www.facebook.com/pg/martinplesnikphotographer
Mates
S2000

Nový příspěvekod Spangler » ned 01.09.2013 19:41

Za me Barumka super, jen skoda velkeho odpadu. Jedina vitka na poradatele - pro priste by bylo urcite lepsi mit alespon na nekterych DM kadiboudy. Ne, ze by to byl muj problem, ale zeny si stezovali :)

Zaroven moc nechapu smysl visacek za 220 Kc - kdyz uz si ji koupime, bylo by fajn, aby nas nekdo taky kontroloval. Nejsem fanousek placenych vstupu, ale rad na takovou vec penize dam. Nerozumim ale, proc na nejproflaklejsich DM nebyla kontrola (az na shakedown a jedno DM na nedelnich RZ). Pritom je docela jasne, kde bude proudit nejvice lidi a neni problem prijezdy kontrolovat - asi mate ale penez dost :D
Spangler
N/1

Nový příspěvekod Mirek Fric » ned 01.09.2013 20:53

Také bych chtěl pořadatelům poděkovat za pěknou soutěž, která se na mnou navštívených RZ (8 + shakedown) obešla bez jakéhokoli pořadatelského zádrhelu. Všude bylo i posekáno, hojně stánků i na velmi odlehlých místech a pásky tak, že bylo dobře vidět z bezpečných míst. Pořadatelé na trati byli také v pohodě a zvládali to bez hulvátského nadávání. Nenechte se otrávit kravinami na fórech. Díky.

Díky taky té velké většině diváků, co se chovala super ukázněně. Letos po soutěžích moc nejezdím, ale u nás ani v zahraničí nejsem zvyklý na to, že by lidi stáli hodiny za páskama sami od sebe i bez dozoru pořadatele (možná v Rakousku jo).
Mirek Fric
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Acom » ned 01.09.2013 22:10

Krasne zavody, paradni atmosfera, poradatelsky na jednicku (rad bych daĺi hvezdicku ale prece jen neco jsem bohuzel zaznamenal - Pluto vi a pomhal resit)

Letos jsem byl jen na Bohemce a Barumce a musim rict, ze jsem byl jako bezny fanousek naprosto spokojeny. Nekonala se zadna poradatelska hysterie. Na debily narazite vsude, jediny kdo nerespektoval pasky a neschopneho poradatele byli tatari z vychodniho slovenska.

Jeste bych zminil takovou drobnost. Roman Kresta jel oficialne posledni zavod sve kariery. Chci mu moc podekovat za to co pro cesky rallysport udelal, nastavil u nas jakysi etalon toho jak se ma rally delat. Jeho profesionalni pristup a tvrda prace byla a vlastne je ukazkova. Ukazal vsem, ze do MS se da dostat a prosadit se i z ceskych podminek. Snad se nikoho nedotknu ale Roman je pro mne nejvetsi pilot jakeho jsme kdy v cesku meli. Jeho velikost dokazuje taky to, ze umi v pravou chvili skoncit. Klobouk dolu.
jojo, pořád se něco děje...
Ich liebe grüne Atomenergie
Acom
N/2

Nový příspěvekod vašek » pon 02.09.2013 05:42

K tomu se rád přidám. Romane děkuji.............
vašek
A/5

Nový příspěvekod Petr Hejtmánek » pon 02.09.2013 07:26

Taky děkuju za super Barumku, před startem měl jsem trochu obavy z příliš úzkostlivého páskování, ale všude, kde jsem byl, to bylo uděláno velice rozumně.

Jedinou "kaňkou" byli pitomci, kteří v průběhu druhého Trojáku vjeli s Toyotou Land Cruiser na trať, po které rychlostí cca 20km/h ujeli odhadem 200-300m, čímž zdrželi Patrika Rujbra přibližně o 5-10s, protože asi 100m musel jet krokem za nimi. Nevím, jestli se to nějak oficiálně řešilo, ve finále to žádný vliv na výsledky nemělo, ale v té době posádka zrovna nadšená asi nebyla, když bojovali o druhé (možná i první) místo ve třídě. Tady ovšem není chyba na straně organizátorů, údajně jeden z pořadatelů viděl, jak přes pásku vjíždějí na trať, ale než tam stačil doběhnout, tak byli pryč. Když zmíněná Toyota vyjela z lesa po trati (na místě kde jsem stál), tak napřed nikdo nechápal co se děje, protože auto mělo reklamní polepy a "doplňky" ve stylu dálkových soutěží, včetně startovního čísla, až po chvilce všem došlo, co jsou zač. Pak teda uhnul na louku, nicméně jejich následné chování ve stylu "no a co, to není náš problém" jejich výkonu dal korunu.
"...a při zrychlení tečou slzy dojetí po tvářích vodorovně dozadu" Walter Röhrl
Petr Hejtmánek
A/5

Nový příspěvekod dufs » pon 02.09.2013 07:55

Super závody, místa na dívání v pohodě, počasí vyšlo, oraganizace závodu na jedničku.
Přidávám galerku fotek
dufs
N/1

PředchozíDalší

Zpět na Sezona 2013