Ok díky za info, zítra pro to jedu
Slovo dělá chlapa. V pátek jsem tama jel a uklizeno. Díky!
Ok díky za info, zítra pro to jedu
PLuto píše:Legendární Troják v podání Jary Vančíka s Ladou VFTS
PLuto píše:<quote="Pepé">Pokud jsem dobře pochopil (jako nový návštěvník fora) tak Pluto je součástí organizačního týmu BR - měl bych na něj jednu otázku , která se netýká letošního ročníku ale těch předešlých velice by mne zajímalo kolik permanentek a kolik jednorázových vstupenek se prodá za jednu barumku .</quote>
Teďka řešíme jiné starosti. Připomeň se po Barumce, až bude klid a můžeme se o tom pobavit.
sloní kýta píše:[Problém se samozřejmě začal okamžitě řešit, včetně součinnosti s Policií ČR. Vězte tomu, že na něm nenecháme nit suchou...
Sorry, ale zajímalo by (nejen) mně, zda někdo nevíte, jestli se tato záležitost po dvou měsících někam posunula.
zhor píše:<quote="Pepé">Pokud jsem dobře pochopil (jako nový návštěvník fora) tak Pluto je součástí organizačního týmu BR - měl bych na něj jednu otázku , která se netýká letošního ročníku ale těch předešlých velice by mne zajímalo kolik permanentek a kolik jednorázových vstupenek se prodá za jednu barumku .</quote>
Jen pripomenu toto. Urcite nejsem sam koho by to zajimalo... Pripadne nejenom permice, ale treba i navstevnost, jak se pocita/odhaduje, jaka jsou letosni cisla, cisla z predchozich rocniku...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník