Barum Czech Rally Zlín [ME, MMČR]

Re: Barum Czech Rally Zlín [ME, MMČR]

Nový příspěvekod Gurun » pon 23.09.2013 07:37

Ok díky za info, zítra pro to jedu ;)

Slovo dělá chlapa. V pátek jsem tama jel a uklizeno. Díky!
Gurun
A/5

Nový příspěvekod Mirek Fric » sob 28.09.2013 22:47

PLuto píše:Legendární Troják v podání Jary Vančíka s Ladou VFTS

phpBB [video]

Konečně jsem se podíval. To je MASAKR! Pak jsem se podíval na výsledky, v téhle RZ by skončil 39 mezi 78 moderními auty před Marco Tempestinim, Martinem Radou nebo Molly Taylor...
Mirek Fric
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Line » pon 30.09.2013 11:51

Sestřih od CRF

phpBB [video]
http://www.youtube.com/LineWRC
Line
N/1

Nový příspěvekod Chorda » pát 08.11.2013 08:52

[quote="gonzo"][quote="PLuto"][
Problém se samozřejmě začal okamžitě řešit, včetně součinnosti s Policií ČR. Vězte tomu, že na něm nenecháme nit suchou...
Sorry, ale zajímalo by (nejen) mně, zda někdo nevíte, jestli se tato záležitost po dvou měsících někam posunula.
GO, PETTER, GO
Chorda
A/5

Nový příspěvekod zhor » pát 08.11.2013 09:56

PLuto píše:<quote="Pepé">Pokud jsem dobře pochopil (jako nový návštěvník fora) tak Pluto je součástí organizačního týmu BR - měl bych na něj jednu otázku , která se netýká letošního ročníku ale těch předešlých velice by mne zajímalo kolik permanentek a kolik jednorázových vstupenek se prodá za jednu barumku .</quote>

Teďka řešíme jiné starosti. Připomeň se po Barumce, až bude klid a můžeme se o tom pobavit.

Jen pripomenu toto. Urcite nejsem sam koho by to zajimalo... Pripadne nejenom permice, ale treba i navstevnost, jak se pocita/odhaduje, jaka jsou letosni cisla, cisla z predchozich rocniku...
zhor
N/1

Nový příspěvekod Mirek Fric » pát 08.11.2013 10:01

Pluto je ve Švýcarsku, asi Vám teď těžko odpoví.
Mirek Fric
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod sloní kýta » pát 08.11.2013 18:25

[Problém se samozřejmě začal okamžitě řešit, včetně součinnosti s Policií ČR. Vězte tomu, že na něm nenecháme nit suchou...
Sorry, ale zajímalo by (nejen) mně, zda někdo nevíte, jestli se tato záležitost po dvou měsících někam posunula.[/quote]
Mne to také nepřestalo zajímat...za taaakoovou dobu jsme se posunuli kam?!!
S Urbany na věčné časy a nikdy jinak!
sloní kýta
A/7

Nový příspěvekod PLuto » pon 11.11.2013 14:54

sloní kýta píše:[Problém se samozřejmě začal okamžitě řešit, včetně součinnosti s Policií ČR. Vězte tomu, že na něm nenecháme nit suchou...
Sorry, ale zajímalo by (nejen) mně, zda někdo nevíte, jestli se tato záležitost po dvou měsících někam posunula.

Mne to také nepřestalo zajímat...za taaakoovou dobu jsme se posunuli kam?!![/quote]

Tohle je na řešení policie ČR.
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod PLuto » pon 11.11.2013 14:55

zhor píše:<quote="Pepé">Pokud jsem dobře pochopil (jako nový návštěvník fora) tak Pluto je součástí organizačního týmu BR - měl bych na něj jednu otázku , která se netýká letošního ročníku ale těch předešlých velice by mne zajímalo kolik permanentek a kolik jednorázových vstupenek se prodá za jednu barumku .</quote>

Jen pripomenu toto. Urcite nejsem sam koho by to zajimalo... Pripadne nejenom permice, ale treba i navstevnost, jak se pocita/odhaduje, jaka jsou letosni cisla, cisla z predchozich rocniku...

Konkrétní čísla jsou interní záležitostí, takže je zveřejnit nemůžu (a ani je nevím). Ale dá se říct, že jak permanentek, tak vstupenek se prodá v řádu tisíců. Není to ale příliš směrodatné k celkovému počtu diváků, pořád jsme v Čechách, kde spousta lidí hledá možnosti, jak neplatit. Co se celkového počtu diváků týká, přesné číslo nejde zjistit. Celkový počet diváků se tak bere podle odhadů Policie ČR, podle prodejů permanentek a vstupenek, podle záběrů z kamer pořadatelských vozů, z ONB kamer atd.
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod zhor » pon 11.11.2013 22:29

No a je nejake celkove cislo, odhad navstevnosti za cely vikend? Par roku nazpet se udavalo cca 250 tis za vikend, z toho mestka cca 40 tis.
Jak je to treba v porovnani s predchozimi roky (Vim ze zalezi hodne na faktoru pocasi, startovky,atd... ale i tak, by mohlo byt nejake srovnani ;) ).
zhor
N/1

PředchozíDalší

Zpět na Sezona 2013