Taky pár postřehů. Na RZ 1 jsme vyšli cca 1 KM proti směru DM před Kurdějovem,uvozem nahoru. Nahoře pěkné místo,pravé odbočení přes malou hranu do šoto úvozu,nejlíp Ášin max nasazení,kola vytočené a auto nějak nechtělo zatočit,ale vyšlo to. Bylo tam cca 10 diváků a naprosto pohodový pořadatel. Druhý průjezd dole,a teď si uvědomuju,že jsem stál zřejmě vedle Čejdy (červené triko Mitsu?

). Taky nás napadlo jít na tu mez,ale ani jsme to nezkoušeli,co kdyby auto v nulové rychlosti po rozjezdu vyjelo na tu zmiňovanou mez,kam by mmch určitě nevyjel ani tank. Druhá věc co mě hodně vadí a asi ne jen v Hustop jsou příjezdy k RZ. Co opravdu nechápu je,když na příjezovce k RZ a navíc do DM je 1,5 km před parkovištěm v průvodci pro diváky, je Zákaz vjezdu (příjezd na RZ 5,7 od Uherčic.)Pořadatel co tam seděl sám pochopil,že ten zákaz tam je asi špatně a zřejmě ho odsunul,protože všichni dojeli až k pásce. To je takový problém tam dát značku slepá ulice? Zákaz vjezdu se zdůvodní odjezdem záchraných složek,ale stejně k tomu místu,kde jsou diváci dojedou. Nakonec RZ Bořetická,výjezd z lesa nad rozhlednou. Kdo se tam chtěl dostat,tak musel jít snad 50m polem od cesty. Pořadatel se po tel dožadoval zrušení RZ,páč lidi stáli X-m v poli,opravdu daleko od cesty. Někde to bylo opravdu hodně přehnané.
Po sportovní stránce nádherný souboj o první flek a mě se mmj hodně líbil Růžin a Brtníček,divácky vděčný styl.