od krb » pon 04.02.2013 14:57
Plhusi,první jsem si říkal "že to vůbec komentuješ" ovšem i já mám na to názor = už jsem si tak nějak zvykl,že u nás v republice je nejjednodušší najít si nějakého jedince na kterého se pak může neustále plivat a psát něco negativního než aby se každý z těchto lidí zametl před vlastním prahem a zamyslel se co jste vlastně dokázali on! Tonda Tlusťák už dokázal dost, jednak je v Evropě známý jako český rally jezdec který je vítán a ne jako převážná část Čechů na které se hledí převážně jako na zlodějíčky a vyčuránky! a co se týče výsledků,ty taky za sebou má : na to zda-li v nějaké,nebo jaké konkurenci to je otázka jiná,ovšem to bychom tady všichni mohli taky plivat i na Juho Hänninena co získal titul šampion Evropy loni nebo na Čecha Martina Prokopa,který vyhrál titul JWRC podobně a svět jezdí taky jaksi do počtu a za "svoje" stejně jako Tlusťák. Proč tedy pořád urážíte lidi bez kterých by tento sport ani nebyl.Myslíte,že by byl,kdyby jezdili jen ti nejlepší? to by jezdilo ve světě tak pět aut a u nás ani to ne. Kdo by to pak sledoval?Jezdil by to pak někdo nebo bavilo by to někoho sponzorovat? Jestli myslíte,že je Tlusťák pomalý a nemá tam co dělat,tak hop za sponzory a pak si to rozdejte na trati a ne někde fóru ....