Barum Czech Rally Zlín [ME, MMČR]

Re: Barum Czech Rally Zlín [ME, MMČR]

Nový příspěvekod Karbonyl » stř 27.08.2014 21:13

gonzo píše:To je asi Neumanovo,že? To fakt nedají do kupy?

Vzhledem k tomu, že je kastle za LP předním kolem vevalená hodně centimetrů dovnitř, tak jsem si téměř jistý, že dostal na frak i rám.
Karbonyl
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Karbonyl » stř 27.08.2014 22:28

Seznam omluvených posádek a změny v seznamu přihlášených ZDE.
Karbonyl
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Merten » stř 27.08.2014 22:35

Obrázek
Merten
A/5

Nový příspěvekod sledus » čtv 28.08.2014 05:42

Chtěl jsem se jenom zeptat, zda by bylo možné zveřejnit, kde budou umístěny retardéry na shakedownu a na dalších rz (stačí mi jednoduchý popis, např. rz slušovice mezi hvozdnou a slušovicemi). Pokud je to obtížné, stačí napsat počet na každé rz. Co se týká shakedownu, bude retardér na vjezdu do lesa před klesáním do zatáček u dětského tábora??
A ještě jeden dotaz ohledně časových rozestupů: dvě minuty s prioritou FIA a zbytek ERC 1 min??
sledus
Rally škola

Nový příspěvekod Červ » čtv 28.08.2014 08:47

Ahoj, kdo chce vidět, co dokážou postavit za stroj studenti jako já, tak má jedinečnou příležitost. https://www.facebook.com/events/1464462180491668/ Je to jako loni v pátek od 11 na nám. Míru vedle slavnostního startu.

Barumka.jpg

Budeme se na Vás těšit.
Červ
A/5

Nový příspěvekod gonzo » čtv 28.08.2014 09:36

sledus píše:Chtěl jsem se jenom zeptat, zda by bylo možné zveřejnit, kde budou umístěny retardéry na shakedownu a na dalších rz (stačí mi jednoduchý popis, např. rz slušovice mezi hvozdnou a slušovicemi). Pokud je to obtížné, stačí napsat počet na každé rz. Co se týká shakedownu, bude retardér na vjezdu do lesa před klesáním do zatáček u dětského tábora??
A ještě jeden dotaz ohledně časových rozestupů: dvě minuty s prioritou FIA a zbytek ERC 1 min??

Retardér bude asi jen jeden na šejku,a je těsně před vrcholem kopce než se vjede do lesa. Právě fčíl se tam páskuje a některé zatáčky jsou už pěkně nakatovány.
gonzo
N/3

Nový příspěvekod Mirek Fric » čtv 28.08.2014 09:51

gonzo píše:Retardér bude asi jen jeden na šejku,a je těsně před vrcholem kopce než se vjede do lesa. Právě fčíl se tam páskuje a některé zatáčky jsou už pěkně nakatovány.

Pokud vím, tak retardér bude jen tam před lesem.

Na jiných RZ jich taky asi moc není. Co vím (bez záruky)... Na Pinduli je před odbočením z hlavní za Želechovicemi. Na Zádveřicích je na klesání od hnojáku k Zádveřicím a pak kousek před Stromem. Na Majáku je ve stoupání z Malenovic někde před tou ostřejší pravou zatáčkou. Na Trojáku a Semetíně myslím není nic. Na Kudlovicích je kousek za tím vracákem ze šotoliny směr Bunč. Na Slušovicích je někde před odbočením na Hvozdnou od Březové.
Mirek Fric
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod sledus » čtv 28.08.2014 10:02

ještě k tomu šejku. pamatuji se, že se nesmělo stát pod statkem na té louci (majitelé si asi stěžovali) - stále to platí nebo se to změnilo??
sledus
Rally škola

Nový příspěvekod sledus » čtv 28.08.2014 10:10

Pokud vím, tak retardér bude jen tam před lesem.

Na jiných RZ jich taky asi moc není. Co vím (bez záruky)... Na Pinduli je před odbočením z hlavní za Želechovicemi. Na Zádveřicích je na klesání od hnojáku k Zádveřicím a pak kousek před Stromem. Na Majáku je ve stoupání z Malenovic někde před tou ostřejší pravou zatáčkou. Na Trojáku a Semetíně myslím není nic. Na Kudlovicích je kousek za tím vracákem ze šotoliny směr Bunč. Na Slušovicích je někde před odbočením na Hvozdnou od Březové.[/quote]

Díky za info. Jsem rád, že vím o tom retardéru na sjezdu do zádveřic. u stromu jsem ho tušil
sledus
Rally škola

Nový příspěvekod gonzo » čtv 28.08.2014 11:12

sledus píše:ještě k tomu šejku. pamatuji se, že se nesmělo stát pod statkem na té louci (majitelé si asi stěžovali) - stále to platí nebo se to změnilo??

Ty zatáčky u statku Leopoldov jsou teď přehlednější,je to tam hodně vysekané po pravé straně RZ.
gonzo
N/3

PředchozíDalší

Zpět na Sezona 2014