Rallye Český Krumlov [MMČR]

Re: Rallye Český Krumlov [MMČR]

Nový příspěvekod Miloš-V » pon 05.05.2014 20:42

Když to je právě ono, nejel to poprvé, Krumlov zná jak své boty. Těžko říct, zda by takhle zajel z fleku někde v neznámém prostředí.
Miloš-V
N/2

Nový příspěvekod Ondra WRC » pon 05.05.2014 20:44

Ondra WRC
N/4

Nový příspěvekod Tomáš » pon 05.05.2014 22:20

kubanec píše:Pánové doporučil bych si pustit onboard Pech RZ10. Troufám si říct, že tohle byla jízda na 99procent schopností auta udržet se na cestě. Nikdo by ho tam nepojezdil ani Ogier, když by tam jel poprvé. V tom lese na vlhku jak přesně jede a jak věří gumám to je neskutečné. Na brzdy chodí neskutečně pozdě a krásně při tom ničí techniku :-) Tohle když zkoukne rallyový odborník tak mu srdce zaplesá. Další hrůza je Lappi rz 2,3 ten kluk normálně riskuje. Myslím, že by to nedojel. Udělejme sbírku na Pecha ať jede jeden asfaltový závod v evropě... Moc by mě zajímalo, jak by jel třeba v tom Švýcarsku, nebo na Korsice. Vím že je to science fiction,ale když to šlo s Krestou, proč by to nešlo s Pechem na jeden závod? :-)

Na těch onboardech mne kromě samotné parádní jízdy bere i ten Vencův lehce šílený výraz, jak moc se soustředí. Být záběr jen na něj a nevědět, že právě řídí, myslel bych si, že chce někomu ublížit ... :-)
ad jeden start ve Švýcarsku či na Korsice - myslím, že právě jeden dva starty nic neřeší. Zlé jazyky navíc připomenou Antibes 2003 a plus 10 minut na prvního. Kdo chce někde venku závodit, ten při prvním startu jen těžko může čekat nějaký extra výsledek (tím nemyslím starty v zemích, kde není taková konkurence, např. CRO, SLO apod.). Ale je fakt, že přijet na Malonty Ogier, které jel Venca už možná dvacetkrát, tak ho ve stejném autě (Mini) dá jen těžko.
Tomáš
A/6

Nový příspěvekod Acom » pon 05.05.2014 23:48

Osobne bych Pechovo vitezstvi nejak neprecenoval. Krumlov jel minimalne 12x.
Jeho uspech tkvi v dokonale znalosti ceskych trati.

Doma je za frajera ale venku kde to nezna radeji nejezdi. Jednou vyjel na Antibes a dostal strasne nalozeno.

Dalsich 10 let bude saskovat v ceskem mistraku a delat ze sebe hvezdu.
jojo, pořád se něco děje...
Ich liebe grüne Atomenergie
Acom
N/2

Nový příspěvekod Melmisek » úte 06.05.2014 06:43

No, kopat do někoho, kdo vyhraje, že jezdit umí jen v čechách a odvolávat se na událost deset let starou, kde mu o nic nešlo a neměl se za čím hnát, to je trochu úlet, ne?
...ŠkodaUltrasGang...
Melmisek
N/2

Nový příspěvekod Mirek Fric » úte 06.05.2014 08:12

Stejný úlet je tvrdit, že by Pech na Krumlově jistě porazil Ogiera.

Lappi taky nikdy na Krumlově nejel a dokud mu neklekl motor, tak vyhrál všechny RZ. A určitě se shodneme, že Lappi má zatím do Ogiera hodně daleko.
Mirek Fric
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod liposh » úte 06.05.2014 08:54

Ovšem asi se shodneme, že je to takové smutné, že Venca furt jezdí jen doma. Různí saláti (to je to správné slovo), co nestačili ani Kalistovi, se prohání v ERC a jinde venku a jeden z našich nej jezdců sedí na zadku na malém domácím pískovišti. Proč tomu tak je, kdy, kde, kdo ,jak, a za kolik, to mi nepřísluší soudit.
liposh
A/5

Nový příspěvekod kubanec » úte 06.05.2014 10:02

Myslel jsem tu RZ10, že by ho nikdo nepojezdil. Vašek se v Pátek teprve rozjížděl a poblázněný Lappi jel totální vabank. Ale tahle 10 rz byla prostě precizdní jízda bez smyků a krizovek, která nemá období. Myslím si, že by jel venku mnohem lí líp jak před 10 lety.Na fabrikanty by to asi nestačilo,ale zajímalo by mne porovnání třeba s Kajetem. Myslím že by na tom byl Kajto o malinko líp,ale to je všechno o zkušenostech jízdy na čistý rozpis, kterou z české republiky umí málokdo.
kubanec
A/5

Nový příspěvekod Mirek Fric » úte 06.05.2014 10:17

Docela rád bych věděl, jak se pozná, že Lappi byl poblázněný nebo že jel vabank.
Jak logicky zdůvodnit, že Pech, který jel Krumlov víc než desetkrát se na začátku rozjížděl, ale Lappi, který tam nikdy nejel, ne.
Jak z onboardu Pecha na trati Rallye Český Krumlov lze poznat, jak by na trati Rallye Český Krumlov jel Ogier.

Promiň, ale to jsou prostě jen kecy a kecy nemají cenu.
Mirek Fric
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Acom » úte 06.05.2014 10:42

Do nikoho jsem nekopal. Napsal jsem svuj osobni nazor - muzte/nemusite souhlasit.

Pro mne proste Pech nebude nikdy pilotem jako Kresta, Kopecky, Orsak, Cerny...proste Ti co se neboji vyrazit ven a porovnat se zahranicni konkurenci na "neutralni" pude.

Naucit se zpameti za 15 let cesky mistrak neni nic obdivuhodneho. Tohle by dokazala i cvicena opice. Cimz ale nerikam, ze je to uplny lempl. Tezi samozrejme i z velmi dobre techniky.

Uspech v Krumlove mu preju ale neprecunuju ho. Jednou porazit tovarnu je asi uspech. Az ji bude porazet pravidelne tak to je jina.
jojo, pořád se něco děje...
Ich liebe grüne Atomenergie
Acom
N/2

PředchozíDalší

Zpět na Sezona 2014