Mates píše:Já mám na tuhle... hledat nebezpečná místa jinde...
Mates píše:Nevím jak Vy, ale já upřímně jsem nic takového nečekal![]()
Mates píše:Já mám na tuhle věc jeden svůj názor, ano stát v únikovce je hloupost...ale když se stálo blíže k trati, nestávalo se tolik tragédií...není to jen dobou a autama či jezdci, ale dle mého za to může ty to, že každý divák dával pozor na každé závodní auto, nikoho ani nenapadlo si sednout natož třeba lehnout někam na deku a opalovat se...i to byly některé důvody průserů, které se staly - že lidi nedávali pozor na auta...a proč nedávali pozor? Protože stáli daleko a nudilo je to. Je to sice paradox, ale kdyby se v některých místech (např. v některých kosách, které nejsou po náletu a nehrozí velké nebezpečí) posunula páska blíže, nemuseli lidé hledat nebezpečná místa jinde...
PLuto píše:Tak tohle je vracák v Pržně. Upřímně, doteď nechápu, že se tam nikdy nic nestalo. Auta přijížděly do této kosy v celkem velké rychlosti a přitom tam (třeba v případě technické poruchy) nebyla šance cokoliv udělat, lidi byli všude kolem trati. Pamatuju na jeden ročník, kdy se do tohoto vracáku přijíždělo shora a na brzdách tam mělo problémy hodně aut, jedno fáčko šlo přímo před lidma přes střechu...
Walach píše:Co nutí pořadatele posouvat rok od roku pásky v lese o řadu stromů dál od trati? (z hlavy např. shake Hvozdná BCRZ '15 )
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků