Rallye Český Krumlov [MČR, MČR-HA]

Re: Rallye Český Krumlov [MČR, MČR-HA]

Nový příspěvekod Haryk » ned 29.05.2016 19:23

pelikan píše:2 Mirek Fric: K postu co jsi sem dal. Možná by bylo dobré panu fotografovi (kameramanovi?) popsat kameramanovi situaci na Malontech. Ono asi tak nešlo ani o nedriveable conditions, jako spíš o gesto vzhledem ke škodám, které utrpěl majetek lidí zde žijících. Chápu, že po podobné apokalipse místní moc nestály o tohle divadlo.
už mu tam někdo z jeho krajanů postnul video z tý spouště vMalontech, takže OK
Bezpečnost muší bejt, i kdyby měly obratle praskat!
Haryk
N/4

Nový příspěvekod atomrally » ned 29.05.2016 20:19

Krumlov je už několik let pro diváky festival ztraceného času,ale tím si musí projít každý sám.:-)
atomrally
A/5

Nový příspěvekod Merten » ned 29.05.2016 20:29

pelikan píše: Možná by bylo dobré panu fotografovi (kameramanovi?) popsat kameramanovi situaci na Malontech. Ono asi tak nešlo ani o nedriveable conditions, jako spíš o gesto vzhledem ke škodám, které utrpěl majetek lidí zde žijících. Chápu, že po podobné apokalipse místní moc nestály o tohle divadlo.

Erzeta byla zrušena správně, vzhledem k výše uvedenému.To zrušení ale mělo přijít podstatně dříve.Určitě dřív než tam najedou diváci a soutěžící obujou 'nejapokalyptější' dostupné pneu.
Merten
A/5

Nový příspěvekod kib » ned 29.05.2016 21:12

Já mám s letošním Krumlovem podobné zkušenosti jako výše zmíněný německý kolega. A sdílím s ním i jeho rozčarování, protože úplně stejně jsem uvažoval já.

Je dost unavující se na každé RZ dohadovat s pořadatelem, kde stát, kudy se tam dostat atd. A co mi vadí možná nejvíce, tak málokdy se stane, že by člověk byl slušně požádán o opuštění vozovky, ve většině případů se opravdu jednalo o vykřikování na 100 m, jako na nějakého psa...

Jinak se zrušením Malont souhlasím, jen jak píše Merten, mohlo se o tom rozhodnout dříve, alespoň pro druhý průjezd.
kib
A/5

Nový příspěvekod Pepé » ned 29.05.2016 21:20

Nemohl by někdo napsat podstatu oné německy psané stížnosti .
Pepé
N/1

Nový příspěvekod Mirek Fric » ned 29.05.2016 22:16

Je to anglicky :-)

Píše plus mínus, že poprvé se mu stalo, že ze soutěže odjel domů předčasně, protože byl otrávený z toho, že na něj všude jen řvali pořadatelé a z oficiálních míst nebylo nic vidět. Říká, že dřív bral Čechy za rallyový ráj, ale že se to změnilo. Potom dodává, že chápe, že jsme tu měli řadu vážných nehod, ale že tím, že vystrnaděním diváků z rally ničemu nepomůžeme a ať se nad tím (jako česká rally komunita) zamyslíme a že ani sebelepší startovka neznamená, že rally je dobrá pro diváky. Dál si stěžuje na chování vesťáků, co zaclání divákům na diváckých místech a pak zmiňuje, že podle prvních sedmi kilometrů RZ Malonty, které projel, si myslí, že to nebylo horší než páteční noční mlha a slejvák a že se to asi mohlo jet.

Já souhlasím s tím, že se Malonty zrušily a myslím, že by souhlasil i on, kdyby měl ucelenější obraz situace.
Mirek Fric
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Tonda H » pon 30.05.2016 20:26

Dlouho sem přemýšlel jestli něco napsat nebo ne, ale jako neúnavný odpůrce přehnané bezpečnosti na českých soutěžích přidám taky cosi k té buzeraci. Jak někdo psal letos je dostat se k vestě cosi jednoduší a i mě se to po letech za kamerou podařilo letos (rozhodně nepatřím mezi ty bezohledné) . Říkal sem si jak si to konečně užiju, ale opak je pravdou. Na Valašce i Vyškově sem byl i přes vestu na dvou ze tří erzet vyháněn, šumavu sem ze zdravotních důvodů vynechal a teď na Krumlově mě dokonce opakovaně ani nechtěli nechat chodit po trati a to upozorňuju že s dostatečným předstihem... Jedna aktivní pořadatelka mi dokonce zabraňovala v chůzi vlastním tělem :D Docela mě zarazilo , že v jednom místě zaháněli 2 borci lidi daleko do lesa a zároveň s nimi celou dobu stál u cesty (na vyvýšeném místě kde mohli stát i diváci) jejich civilní kamarád. Korunu tomu nasadil jeden z nich který po haváriji Černého skákal dalšímu vozu přímo do cesty... Byl bych moc rád, kdyby tyhle profesionální traťové komisaře naučili konečně taky něco jiného než jen vyhánět lidi, ale to je asi u nás jediný a nejdůležitější pokyn...
Tonda H
A/5

Nový příspěvekod PLuto » úte 31.05.2016 00:28

Acom píše:A proc se za to vylucuje? Nestaci penalizace?

Řády hovoří jasně... A v tomto případě s nimi plně souhlasím.
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod PLuto » úte 31.05.2016 00:29

Mirek Fric píše:
Předpokládám, že to, že Lungovi došel benzín, má stejný důvod?

Předpokládám stejně.
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod PLuto » úte 31.05.2016 00:35

pelikan píše:To Pluto:
Jakým způsobem probíhala startovní procedura na výstavišti? Vlčka poslali proti přjíždějícímu Trněnému.

Probíhala špatným způsobem...
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

PředchozíDalší

Zpět na Sezona 2016