Agrotec Petronas Syntium Rally Hustopeče [ERT, MČR, MSR]

Re: Agrotec Petronas Syntium Rally Hustopeče [ERT, MČR, MSR]

Nový příspěvekod Tomáš » čtv 16.06.2016 21:21

jumik píše::) ta přerušená rz bořetice mi fakt nutí nejet zitra nikam. Uprostřed lesopole taká vopičárna

Vidím, že si skutečný fanda rally, pokud tě rozhodí rozdělení jedné erzety na dvě a s tím spojené zrušení cca 300 metrů RZ!
Na druhou stranu, pokud se zítřejší rally nebude účastnit ta skupina, kvůli níž byly problémy na loňské poslední RZ, tak si myslím, že pro českou rally to je jen dobře. Nechtěl jsem se už nějak vyjadřovat k tvému poslednímu příspěvku (byť byl teprve druhý, už začínal trochu otravovat), každopádně ještě odpovím.
Loňské onboardy (nejen Pešlovy) jsem pochopitelně viděl, navíc jsem byl přímo svědkem onoho incidentu. Jak už tu psal Karel (xp), pravidla hry tu stanovuje někdo jiný a jestli je nebudou dodržovat diváci, jediné, co se stane, je to, že se zruší erzeta. A naštvaní budou jak diváci, kteří se chovají slušně, tak i jezdci, kteří pojedou jen volným průjezdem. Stát přímo proti autům přímo na rychlém příletu do těžké levé je blbost. Letos trávím svou 42. sezonu přímo u tratí rally a myslím si, že za tu dobu to už dokážu jednoznačně posoudit ...
No, a když se po asi 10-15 minutovém dohadování i s těmi, kteří už byli slušně "nacamraní" (a sluníčko pěkně peklo, že?!), konečně podařilo posunout lidi o 10 metrů zpět do vinice, tak se erzeta spustila. Za chvíli ale byli lidi téměř tam, odkud je vyhnali. A jestli při Pešlově průjezdu stáli "fanoušci" ještě o pět metrů blíže, pak to není omluva ani vysvětlení. Ostatně, to by pak ani Jarda nemohl udělat chybu, aby tam někoho případně nesmetl. Každopádně bych rád viděl vámi tak adorovaného Pešla (ale i ostatní), co by na to řekl, kdyby věděl, že právě kvůli vám trčí na startu, stydnou mu gumy a pak ho po zdržení teprve pustí závodit ...
Tomáš
A/6

Nový příspěvekod pelikan » čtv 16.06.2016 22:21

Stejný obrázek má na své cvičce také myslím Macek. Koukal jsem na to v servisu při Krumlovu. Oba týmy měly stany vedle sebe. Celkem jsme se tomu smáli hlavně z toho důvodu, že Macek z hloubi výsledkové listiny nemůže ani vidět výfuk vozů ŠM natož, aby na ně mohl dočůrat. Kdo od koho opisoval ovšem nevím.
pelikan
N/2

Nový příspěvekod Tonda H » pát 17.06.2016 07:42

A mě to vtipné přijde ať tu není jenom kritika, beru to jako nadsázku, nikoliv projev nenávisti. Když si může neohrožená továrna nasazovat 2 vozy proti soukromníkům (jsem za to rád) , proč by si z toho nemohli dělat srandu.
Tonda H
A/5

Nový příspěvekod Haryk » pát 17.06.2016 08:00

moc neovládám cizí jazyky, ale překládám si to asi takhle:
tovární posádky mě teď nezajímají, mám jiné cíle a priority, porazit jsem je už dokázal ;)
ale třeba si to překládám špatně :D
Bezpečnost muší bejt, i kdyby měly obratle praskat!
Haryk
N/4

Nový příspěvekod pelikan » pát 17.06.2016 09:34

Naopak já si myslím, že účast fabriky proti našim chudákům soukromníkům je pozitivní hlavně pro ně. Jim to ukazuje kam se jezdecky posunout a mladíci se mohou vyjet.
pelikan
N/2

Nový příspěvekod Acom » pát 17.06.2016 19:28

O me je znamo, ze Pecha nemusim.

To, ze si da takovou nalepku na treninkace ukazuje jak velky ma nadhled a ego.
Proste pako ze z Plzne. Oni tam musi chlemstat nejakou radioaktvni vodu, neznam normalniho plzenaka;)
jojo, pořád se něco děje...
Ich liebe grüne Atomenergie
Acom
N/2

Nový příspěvekod Červ » pát 17.06.2016 22:34

Tady ta diskuza už je jak na novinkách ty *****...
Červ
A/5

Nový příspěvekod Mirek Fric » pát 17.06.2016 23:08

Podle infa od Dreslíka na RZ1B sekali pole, proto ta ztráta. Walach zase hlásil, že Černý na RZ3B (5) zřejmě ztratil nějaký čas za Odložilíkem, který jel pomalu po defektu.
Mirek Fric
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod houska » sob 18.06.2016 06:29

Kdybyste věděli, co všechno škodovka podnikala proti startu ášína s timhle autem v mistráku, možná byste si dali tu samolepku přes celý auto 8-)
houska
Rally škola

Nový příspěvekod Mirek Fric » sob 18.06.2016 08:06

Mně zase nepřipadá úplně normální, aby se kvůli jednomu autu vytvářely speciální předpisy, což je případ právě toho Porsche. Respektive připadá mi logické, že se taková situace někomu nelíbí.
Mirek Fric
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

PředchozíDalší

Zpět na Sezona 2016