Acom píše:Kvantita na ukor kvality. Jedine jmeno vycuhujici z sedi prumeru je Kopecky.
A pro neznale ale i pro mne je blbost vysoke cislo Jakese atd jen aby pravidla nebo rady.
Podivana to bude pekna ale takova druholigova.
ERC je ale druhá liga, tak cos čekal? Jezdce MS? Že by přijel Ogier? Za mě je tu prostě to nejlepší možné, žádný závod ERC se Barumce nevyrovná (co do startovky) a to ani Ypres s Neuvillem...holt jsou tu lidé kteří budou proti Barumce něco mít. Kde jsi viděl 37

vozů kategorie R5 (i kdyby jich pár neodstartovalo), očekával jsem číslo tak 25-30 max...stejně šílený je počet R2, to navíc chybí K.Kupec a R.Dohnal...uvidíme Kamence na dvoudenní soutěži, Dumase s Porsche...nevím nevím, přijde mi, že jsou lidé, kteří jsou proti BR prostě zaujatí, jinak si to neumím vysvětlit. Sám na Barumku posledních pár let nechodím úplně rád (i když ji mám za barákem), ale pořadatelům a všem co se o tuhle mega startovku zasloužili prostě klobouk dolů...ostatně ještě teď vidím to loňské šílenství po souboji Lukyanuk Kopecký, takže minimálně Alexe (i když je schopný s tím třísknout i třeba na testu) hodně rád uvidím.