Karbonyl píše:Dělat tam časoměřiče, tak jim ty pentle nedám. Aktuální info: Latvala pozdní příjezd o 9 minut.
Tak to ať jdou do *****!!!!
Karbonyl píše:Dělat tam časoměřiče, tak jim ty pentle nedám. Aktuální info: Latvala pozdní příjezd o 9 minut.
sefca píše:HIRVONEN M. / LEHTINEN J. (st. č. 3) "Zatím nevím nic o časech Francoise a Jariho, uvidíme."
To je fraška a Hirvo ***** radši držet hubu.
Mirek Fric píše:Nenadávejte jezdcům, Ti za to nemůžou. Dělají, co řekne šéf. Když mu budou kazit plány, tak se nesvezou, bohužel. Ani když si kdysi Colin postavil hlavu proti DR, nebylo to nic platné...
Mates: Slova jako nenávidět jsou trochu silné kafe a do sportu (byť tohle se sportem moc společného nemá) rozhodně nepatří.
Chci skončit čtvrtý, opravdu doufám, že se žádné změny nestanou. Takhle to nechci. Šampionát jsem ztratil defekty, jedním v Německu, velmi rozhodující byl ten na Novém Zélandu, který mě stál vítězství a nyní další. Tomuto jsem se navíc mohl vyhnout. V dálce jsem viděl díru, ale rozhodl se jí projet. Zasloužím si to, je to moje chyba. Jari-Matti odjel opravdu dobrou soutěž a já doufám, že se mu podaří dojet na bedně.
Mates píše:Sice nenávidím Loeba,ale po posledních dvou závodech už nefandím ani Hirvonenovi,podle mě,kdyby pustili Duvala by byl schopný jet ve vteřinách s Loebem,doufám,že příští rok dostane pořádné angažmá
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků