Valašská Rally 2009 [MMČR]

Re: Valašská Rally 2009 [MMČR]

Nový příspěvekod Romcek » sob 28.03.2009 22:27

Haryk píše:"Ukázková" úniková zona v pravým vracáku po šotolině :o
gekon píše:Je mi z cele te udalosti smutno a je mi lito vsech zustastnenych, ktere to tak ci onak zasahlo..nicmene jestli mate po tom vsem naladu videt video z patecni RZ 2 a dnesni RZ 7, najdete ho tady:
Jo taky mě to hned v palilo do očí. :o
Romcek
A/5

Nový příspěvekod Bill » sob 28.03.2009 23:16

Bill
N/2

Nový příspěvekod PLuto » ned 29.03.2009 00:40

PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod alexus » ned 29.03.2009 00:48

Chapu te, ale dal jsem to foto sem proto...aby jsme meli jasno..jak se to stalo...a co k tomu vedlo.....nic vic...

KDyz se podivas na to video dole na str. 30 a vidis ten nalet od vrchu....pak ostrou pravou....tak vlastne je zazrak,ze se neco takoveho stalo az dnes.....na tom videu je jasne videt z RZ2 , ze tam staly stovky tupych hlav...kere si koledovaly o mnohem vetsi nestesti,nez se stalo dneska.....staci se poradne podivat....a je mi uplne jedno,ze maji na sobe vesty medii ci jsou to divaci....sice stoji za paskou.....ale nemeli by sanci.kdyby jedinemu jezdci selhali brzdy..ci tam udelal takovy prestrel nalet jako LApdavsky dnes.....

Podivejte se a pak si uvedomite..proc na WRC zavodech vas hazou desitky metru od silnice.....ma to svuj smysl....dnes to bylo jasne videt.....a k tomu,zda byli upozorneni....ono de o to..kdo upozornuje....

KDyz budou delat poradatele vyrostci za par set na den, tak tezko budou mit respekt....aby je nekdo poslouchal....PAk si k tomu pridej Ceske policajty nemajici respekt,pac pri RZ stoji na RZ misto za paskou...jako by byli nesmrtelni...a zavazejici navic ve vyhledu...az na ne musis rvat,aby vubec nesestrelili je......Verim,ze jsou i poradatele ,keri maji v hlave jasno....ale jaksi na pocet Km jedne RZ je jich porad malo a to same policajti....

JE TO O LIDECH.........a protoze volu je nekonecno..zabranit tomu nepujde....protoze jak uz rekl Werich...Blbost je vecna....a funkce si nevybira :( Tudiz kazdy musi zacit u sebe....ale to si tu muzem rikat porad donekonecna....protoze ...hned na dalsi rally.....to bude to same.....ale strasne rad bych se mylil....bohuzel v CR......na to lidi jeste asi nedozraly.... :(

John píše:Rádi bychom vás touto cestou požádali, abyste do vyšetření celé záležitosti nevkládali do této diskuse žádné obrazové materiály ohledně nehody a pokud možno se vyhnuli jakýmkoliv spekulacím týkajícím se celé nešťastné události. Děkujeme za pochopení. Jan Vaškovič za redakci ASCZ
alexus
A/5

Nový příspěvekod PLuto » ned 29.03.2009 01:45

Fotogalerie Dalibora Benycha z Valašské Rally - http://fotogalerie.autosport.cz/thumbnails.php?album=119

ObrázekObrázekObrázekObrázek
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Acom » ned 29.03.2009 01:53

Vyslovuji plny souhlas s tim co napsal Alexus.
Je to cele o lidech.
Kdyz reknes italovi nebo francouzovi aby nestal na nebezpecnem miste, tak se bez reci spakuje a jde jinam.

Kdyz to same reknes cechovi, tak ti nada a posle te do *****. Navic cesi funguji lavinovym efektem. Kdyz tam stoji jeden, tak si tam hned stoupne druhy, treti...

Jsme narod dobytku, chybi nam ohleduplnost, slusnost a respekt vuci ostatnim.
Acom
N/2

Nový příspěvekod Pepa » ned 29.03.2009 04:50

Nelíbí se mi, když někdo označí za hyenizmus zveřejnění snímků nebo vídeí k půběhu a následkům této tragédie. Vše co pomůže zbránit opakování podobné tragédie je naopak veskrze prospěšné.
Pepa
Rally škola

Nový příspěvekod Haryk » ned 29.03.2009 05:13

Toto není hyenismus a tvé rozhořčení není spravedlivé.
Bezpečnost muší bejt, i kdyby měly obratle praskat!
Haryk
N/4

Nový příspěvekod Karbonyl » ned 29.03.2009 07:15

Já to v poslední době přestávám brát jako hyenismus a začínám mít pocit, že podobné záběry by měl povinně vidět každý, kdo leze na RZtu. Takže doufám, že slavná kampaň 4P se ponese v duchu té zaměřené na civilní provoz (Nemyslíš, zaplatíš) a ukáže divákům možné riziko pěkně zpříma. Myslím to zcela vážně a neberu to jako neúctu k zemřelým, protože bez výjimky všechny tragické události, ke kterým u nás na rally došlo v posledních měsících, by se nestaly, kdyby dotyční použili aspoň trochu vlastního rozumu. Když jdu na RZ, v prvná řadě použiju vlastní hlavu, pak mlíko a když mi ani to nepomůže, využiju služeb pořadatele, který tam kvůli mě stojí. Když mi hlava nefunguje, na mlíko kašlu a pořadatele pošlu někam, je to přímá jízdenka do pekel.
Karbonyl
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod vašek » ned 29.03.2009 09:16

Karbonil.....jen mužu s Tebou souhlasit.
Jen mě je líto Lukáše.Pořát nechapu co se šetří?!Ti lidi tam prostě nemělí stát a hotovo!Na rally se každý jde dívat na vlastní nebespečí!
Za nezletile zodpovídá doprovot.Hotovo! :evil:
vašek
A/5

PředchozíDalší

Zpět na Sezona 2009