ZED píše:Přímé přenosy teda nakonec na eurosportu nebudou??A to se říkalo, jak se pořád hádali s eurosportem o harmonogramu a nakonec budou jen zaznamy ze servisu a nocni sestřihy
sem myslel že to vezmou podobně jako v Monte...
PLuto píše:Bohužel, je to záměr. Poslední roky byli diváci v tomto místě neudržitelní, toto je jediné funkční řešení. I proto jsem trval na tom, aby se tento retardér zakreslil do diváckého místa - aby o něm fanoušci věděli včas a upustili tak od návštěvy tohoto místa.
ppa píše:Je to ale velká škoda, protože těch horizont-full, jump úseků na Barumce moc není. Nechce se mi ale věřit, že zrovna tento horizont byl retardérem upraven na popud Asociace jezdců, jak píšeš o pár řádků výše. Chápal bych to u rovinek blíže směrem ke startu.
ppa píše:Zkoušeli jste třeba nějakým způsobem jednat s lesy o vyčistění porostu na bezpečném a vyvýšeném levém břehu (ve směru jízdy), kam by se vešla spousta diváků a riziko by bylo minimalizováno? Na zpacifikování sebevrahů na opačné pravé straně by už stačili jeden-dva respekt budící pořadatelé.
ppa píše:Mám pocit, že celý tento úsek z Bohuslavic po "Jarynův" přejezd přináší jenom komplikace - ať už z hlediska kvality povrchu či dosahovaných rychlostí. Stěžují si na něj jezdci, vy pak musíte dělat obstrukce s retardérama apod. Já do toho samozřejmě nemám co kecat, ale mě by se mnohem více líbilo jet z Lípy a na Pindule odbočit doleva na Orlí hnízdo a po trati shake to sjet dolů na Provodov. Asfalt je tam perfektní a u cíle bych klidně ponechal i ten půlkilometrový úsek na pěkné šotolině. A vynechal bych až závěrečný sjezd lesíkem na rozbitém asfaltu. Erzeta jako víno.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků