od Melmisek » stř 19.08.2009 08:21
Když jsem byl na testu Valdy, tak mě i Valdu překvapila nemotornost belgických mechaniků. Poté, co Valda zavadil o dopravní značku a požadoval, aby bylo vyměněno sklo a jelo se dál, tak chrochtáci chtěli odvést auto do Boleslavi na kontrolu. Než se takto rozhodli, uběhly 2 hodiny. V Boleslavi, dle slov Valdy, se jich zeptali, proc sem s tim jezdi, at mazou zpet. Vymenili rozbite sklo u ridice a mazali zpatky, kde zacali asi od 2 opet jezdit. Trochu zmatene... Ja jsem jel mezitim na test Kopejdy s Haninenem, se kteryma jsem si vyborne popovidal a dostali jsme nova tricka. Musim rict, ze Haninen pytel plny srandy, porad se s Honzou postuchuji a poslouchat jejich historky, to je fakt parada...
Potom jsem se Valdovi zminil o tom, jak ruzne projizdi zatacky od Kopejdy s Haninenem a prislo mi, ze se trichu nastval, cimz bych se mu chtel tedy jeste jednou omluvit. Je to jen nazor divaka. Pote tam zminoval, ze on ma odjeto 20 km a oni 12.000 km. To je opravdu rozdil. Navic na te trati nejeli poprve, ale testovali tam cely minuly tyden. Menili i rizeni, kde to Kopejda okomentoval slovy, ze po 6.000 km uz by to asi chtelo...
Jinak bylo preveliky vedro a zazitky z testu super...
...ŠkodaUltrasGang...