Tak zatím jen pár postřehů k navštíveným místům:
SSS - tady hlavně posílám dík Danysovi, bez jehož přímluvy bych se jen těžko dostal do míst, odkud byl vracák na autobusáku přímo pode mnou
SS2 Pindula, 49°11'3.57"N; 17°42'33.45"E, první levá zatáčka ("Pavlíkova") v lese pod Pindulou: na pohodu s dětma, spousta diváků, bez krizovky. Zajímavé bylo hlavně sledovat, kdo jak dobržďuje do následného esíčka levá-pravá.
SS5 Pindula 49°11'20.26"N; 17°42'56.37"E, místo loňské Krestovy havárie: brutální přílet na vytočenou šestku, před levou katovací zatáčkou dva mírné horizonty, velká paráda v podání takřka všech. Při průjezdu Wittmana už jsem hledal cestu za čtvrtou řadu stromů. Na oko nejrychleji oba vozy Fiat, Honza naopak zdánlivě nejpomalejší, ale stopky mluvily jednoznačně - na mezičase nejrychlejší.
SS7 Halenkovice 49°11'59.92"N; 17°28'47.12"E, známý levý "Bouffierův sžírák" za Žlutavou: prvních 15 projelo za sucha bez sebemenších problémů. Protože jsem přílet do zatáčky sledoval "seshora", bylo vidět, jaké má kdo srdce a kdo začíná nejpozději brzdit. V této mé minisoutěži vyhrál Honza s Freddym. Pak už začalo mírně pršet, čímž pokleslo i nasazení posádek. Po průjezdu Lapdavských následoval zrychlený přesun do Zádveřic...
SS9 Zádveřice 49°14'39.14"N; 17°49'30.56"E, divácké místo D (tribuna Sheronu) - ještě jednou díky Pepovi ZL za pozvání a pohoštění

. Kdybych si vzal nepromokavou bundu a deštník, tak asi vydržím až do konce. Mikina ovšem nebyla na takovou průtrž mračen stavěná - promočený až na kost... Průjezdy Kopce a Meekeho jednoznačně nejrychlejší, Honza i na "suchých tvrdých" brzdil suverénně nejpozději. Vtipnými hláškami oplývali oba komentátoři - myslím, že jsem podle hlasu poznal Haryka, druhého si netroufám označit. Pánové, takhle veřejně zostudit Trněného "náklonnost" k jízdě na vodě

?
SS11 Semetín 49°20'12.93"N; 17°57'24.24"E, horizont, mírná levá víceméně na šotolině do pravé ostré před údolím: místo, kde se jezdilo hodně pomalu, ale krizovek zde bylo požehnaně. Ze špičky nejagresivněji Kuzaj a Hanninen. Pak se zde přetočil a zadkem zůstal viset ve škarpě Smékal. Skončil zde Adolf, který po výletu na louku poškodil u svého myšáka diferák. Hned za Adolfem šel ven Pondělíček, který to na louku probrzdil rovně (Dreky určitě potvrdí), pak se ještě na louku podívali Hodaň a Laurent. Kromě Adolfa se výlety obešly bez následků.
SS13 Semetín 49°19'48.07"N, 17°57'14.44"E, divácké místo B, horizont a hned za ním pravá: podle infa od bráchy zde byly v prvním průjezdu hotové orgie, kterých si diváci užili dosyta - nejvíc určitě Novikov. Ve druhém průjezdu ho napodobil Cavigioli, který doklouzal až k lesíku, průjezd trávou si odzkoušeli Rossetti a Vlček. Perfektní divácké místo, které spolkne obrovské množství diváků a přitom velmi atraktivní. Jen jsem se modlil, aby ti dva týpci "stromolezci" nezahučeli z toho smrku dolů - to by pak asi byla velká "sranda". Loňský návrat na tuto vložku (míněno starý dobrý Semetín s přívěškem do Potůčků) považuju za největší přínos týkající se tratí.
Tolik k místům, příště něco o subjektivním pohledu na výkon posádek.