Barum Czech Rally Zlín 2009 [MMČR, ERC, IRC]

Re: Barum Czech Rally Zlín 2009 [MMČR, ERC, IRC]

Nový příspěvekod Paja » ned 23.08.2009 17:18

Nevíte jestli se dá někde shlédnout video co vysílají na Eurosportu?
Paja
Rally škola

Nový příspěvekod luboš » ned 23.08.2009 17:26

krásná barumka,super atmosféra,crashe prostě všechno
jinak novikov na podhoranu v hodinách do příkopy,diváci ho vytlačili zpět,v tomhle místě dělal hodiny ještě Basso,ale ten to ustál,další adept v tomto místě kdo dělal hodiny byl Volf
luboš
N/2

Nový příspěvekod Relys » ned 23.08.2009 17:37

kam sa hrabe WRC? toto bola totalne exkluzivna rally :) jednoznacne to bol TOP tohtorocneho IRC 8-)
Relys
N/1

Nový příspěvekod alexus » ned 23.08.2009 17:52

PLuto píše:Agresivní řidička, která se dožadovala vjezdu na rychlostní zkoušku, byla za velkého potlesku diváků odvedena policií.

Nake podrobnosti by nebyli,at se pobavime ? Jako napr.. na jake RZ to bylo ? .....kde se to stalo konkretne..atd? :twisted: ;)

Jinak cela BR skvele......nebyt bratrnka navigatora...ktery nas jistojiste pres GPS na trojaku navedl do lesa....400 m od RZ....a z tech 400 m se vyklubali 3 km a 2 vrcholy s prevysenim tak 500 m :) lesem....defakto na konci sveta :D
alexus
A/5

Nový příspěvekod vyshi » ned 23.08.2009 18:32

na ewrcu pisou:

Incident na Trojáku:

Frédéric se snaží zastavit řidičku, která vjíždí na právě probíhající RZ (1).
Rozhněvaný divák odebírá agresivní řidičce klíče od vozu a háže je do lesa.
Řidička naopak zabavuje fanouškovi brýle.
Klíče letí zpět z lesa, zachycuje pohotově FAST FREDDY (2).
Řidičce vysvětluje, že dostane dvě naholou, nebo dva roky natvrdo (3)
Závěr a hlavní aktérka (4).
nasledujou fotky octavky O2, one ridicky a freddyho
PROTON nebo SUBARU, stejně půjdu do baru!
vyshi
A/6

Nový příspěvekod ppa » ned 23.08.2009 20:24

Tak zatím jen pár postřehů k navštíveným místům:

SSS - tady hlavně posílám dík Danysovi, bez jehož přímluvy bych se jen těžko dostal do míst, odkud byl vracák na autobusáku přímo pode mnou

SS2 Pindula, 49°11'3.57"N; 17°42'33.45"E, první levá zatáčka ("Pavlíkova") v lese pod Pindulou: na pohodu s dětma, spousta diváků, bez krizovky. Zajímavé bylo hlavně sledovat, kdo jak dobržďuje do následného esíčka levá-pravá.

SS5 Pindula 49°11'20.26"N; 17°42'56.37"E, místo loňské Krestovy havárie: brutální přílet na vytočenou šestku, před levou katovací zatáčkou dva mírné horizonty, velká paráda v podání takřka všech. Při průjezdu Wittmana už jsem hledal cestu za čtvrtou řadu stromů. Na oko nejrychleji oba vozy Fiat, Honza naopak zdánlivě nejpomalejší, ale stopky mluvily jednoznačně - na mezičase nejrychlejší.

SS7 Halenkovice 49°11'59.92"N; 17°28'47.12"E, známý levý "Bouffierův sžírák" za Žlutavou: prvních 15 projelo za sucha bez sebemenších problémů. Protože jsem přílet do zatáčky sledoval "seshora", bylo vidět, jaké má kdo srdce a kdo začíná nejpozději brzdit. V této mé minisoutěži vyhrál Honza s Freddym. Pak už začalo mírně pršet, čímž pokleslo i nasazení posádek. Po průjezdu Lapdavských následoval zrychlený přesun do Zádveřic...

SS9 Zádveřice 49°14'39.14"N; 17°49'30.56"E, divácké místo D (tribuna Sheronu) - ještě jednou díky Pepovi ZL za pozvání a pohoštění ;-). Kdybych si vzal nepromokavou bundu a deštník, tak asi vydržím až do konce. Mikina ovšem nebyla na takovou průtrž mračen stavěná - promočený až na kost... Průjezdy Kopce a Meekeho jednoznačně nejrychlejší, Honza i na "suchých tvrdých" brzdil suverénně nejpozději. Vtipnými hláškami oplývali oba komentátoři - myslím, že jsem podle hlasu poznal Haryka, druhého si netroufám označit. Pánové, takhle veřejně zostudit Trněného "náklonnost" k jízdě na vodě :-) ?

SS11 Semetín 49°20'12.93"N; 17°57'24.24"E, horizont, mírná levá víceméně na šotolině do pravé ostré před údolím: místo, kde se jezdilo hodně pomalu, ale krizovek zde bylo požehnaně. Ze špičky nejagresivněji Kuzaj a Hanninen. Pak se zde přetočil a zadkem zůstal viset ve škarpě Smékal. Skončil zde Adolf, který po výletu na louku poškodil u svého myšáka diferák. Hned za Adolfem šel ven Pondělíček, který to na louku probrzdil rovně (Dreky určitě potvrdí), pak se ještě na louku podívali Hodaň a Laurent. Kromě Adolfa se výlety obešly bez následků.

SS13 Semetín 49°19'48.07"N, 17°57'14.44"E, divácké místo B, horizont a hned za ním pravá: podle infa od bráchy zde byly v prvním průjezdu hotové orgie, kterých si diváci užili dosyta - nejvíc určitě Novikov. Ve druhém průjezdu ho napodobil Cavigioli, který doklouzal až k lesíku, průjezd trávou si odzkoušeli Rossetti a Vlček. Perfektní divácké místo, které spolkne obrovské množství diváků a přitom velmi atraktivní. Jen jsem se modlil, aby ti dva týpci "stromolezci" nezahučeli z toho smrku dolů - to by pak asi byla velká "sranda". Loňský návrat na tuto vložku (míněno starý dobrý Semetín s přívěškem do Potůčků) považuju za největší přínos týkající se tratí.

Tolik k místům, příště něco o subjektivním pohledu na výkon posádek.
Naposledy upravil ppa dne ned 23.08.2009 20:40, celkově upraveno 1
ppa
N/1

Nový příspěvekod Acom » ned 23.08.2009 20:33

Tak jsem dorazil na prazsky vychod:)

Barumka byla letos proste paradni. Uzil jsem si ji se vsim vsudy. Spolecnost mi delali 3 lidi v cele s Vickym, ktery pocitive meril mezicasy:)
Kratke hodnoceni:
Kopecky - smekam pred jeho naprosto profesionalnim vykonem. Jel nenapadne ale strasne rychle. Pro me jeho vykon nejvetsim prekvapenim.
Meeke - exceletni pilot, to co predvadel bylo nadherne. Skoda ze nama Fabii
Hanninen - asfalt je jeho slabsi povrch. Mel hodne stesti ale nadchnul me na druhem Semetine, jel neskutecne
Kresta - mozna trosku zklamani. Cekal jsem ze vic potrapi spicku. Odvedl ale kus dobre prace a jeho vykon bych oznacil za "profesorsky". Moc nechybelo a byla z toho bedna:)
Valousek - porazil znacku na SS. Jeho vykon byl takovy divoky ale zajel paradni vysledek.
Orsak - ten me prekvapil soustredenym a bezchybnym vykonem a i pres trable, ktere ho provazely dojel na krasnem 11. miste a jako druhy Fiat.

Skodovka me dostala. S mrazenim v zadech musim konstatovat, ze Fabia S2000 je nejlepsi auto sve kategorie. Je parada, ze se lidem v MB podarilo na 3 pokus postavit auto, ktere je opravdu nejlepsi. Dukazem budiz i casy Valouska s Novikovem.

Jeste me dostal Arazim, ktery delal na poslednim Komarove zbytecny defekt.
Zaverem bych chtel podekovat "reditelovi" Plutovi za pokec a usnadneni pohybu na rz a v servisu:) a Karbikovi za zpravy:)))
jojo, pořád se něco děje...
Ich liebe grüne Atomenergie
Acom
N/2

Nový příspěvekod Karbonyl » ned 23.08.2009 20:40

Rádo se zprávovalo ;)
Karbonyl
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Dreky » ned 23.08.2009 21:05

zdarec:-) hlásím návrat i já. Pro mě bohužel střídavě oblačano. Barumka fajn potkal jsem sposutu známých ale bohužel neodkončeno kvuli klasické "citroenovske" poruše - altík. Jinak tratě se mi libily... toto přesně mám rád :-) dík za podporu všem, bylo vás vidět !!!
Lama !
Dreky
N/2

Nový příspěvekod Melmisek » ned 23.08.2009 21:19

Tak už jsem konečně v Pb... Díky Plhusovi za super vybrané mista na RZ!!! Užil jsem si Barumku jako nikdy predtim a Skoda Ultras Gang se ukázal v plne sile... Jako odměnu jsem si odnesl šampaňské od Kopejdy!!! :-) Priste to chce 3x tolik dymovnic, tak se na San Remo, doufám ze bude, poradne vybavte!!!
...ŠkodaUltrasGang...
Melmisek
N/2

PředchozíDalší

Zpět na Sezona 2009