hafieror píše:
Budeš se tomu divit, ale dvě stránky zpět máš odkazy. To není zas tolik, aby bylo nutné se ptát.
kib píše:Přesně tak, chtěl jsem vidět ty půlhodinové vstupy, co se vysílaly. Hlavně přenos z rampy, údajně tam byla úžasná atmosféra. Ta číší i z fotek, ale přece jenom pohyblivé obrázky tomu dávají jiný rozměr.
John píše:kib píše:Přesně tak, chtěl jsem vidět ty půlhodinové vstupy, co se vysílaly. Hlavně přenos z rampy, údajně tam byla úžasná atmosféra. Ta číší i z fotek, ale přece jenom pohyblivé obrázky tomu dávají jiný rozměr.
Upřímně řečeno, včera jsem se díval na záběry z přenosáku a bohužel musím konstatovat, že se to k reálné atmosféře nepřiblížilo ani na polovic. Možná i proto, že hodně potlačili ruchové mikrofony. Když řeknu, že na mě Louise gestikulovala, že v příposlechu z režie absolutně nic neslyší, tak to asi vysvětlí mnohé líp
mikal píše:Koukam na vysledky a hlava mi to nebere na rz3 mel Odložilik defekt sam jsem to videl na vlastni oči! V rozhovorech po rz3 Halenkovice Roman Odložilík: „Chvíli po startu nás potkal defekt. Celá erzeta proto stála za houby.“ a Jaroslav Orsák: „Dojeli jsme Romana Odložilíka, který měl defekt. Trochu nás to zdrželo. Jinak dobré.“ Čas Odložilika 00:09:29.5 a Orsaka 00:09:52.4. Muže mi to někdo vysvětlit?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků