Karbonyl píše:Stačí trochu prolistovat autosport, nezabere to moc časuBTW můžeš mi připomenout, kdy přesně Martin nastavoval auto těm dvěma nezkušeným Finům?
Karbonyl píše:Jestli říkáš, že Mirek na základě jednoho závodu tvrdí, že to auto není OK, tak já tvrdím, že ty úplně stejně nemůžeš na základě jediného závodu tvrdit opak
Karbonyl píše:Takže podle tebe R2 a R2 Max by měly být asi na chlup stejné auta? Proč by se to pak jmenovalo Max??
Karbonyl píše:To tady všichni dobře víme, možná by občas stálo za to sundat růžové brejle![]()
Karbonyl píše:Velká ztráta času možná pro tebe. My jsme v kontaktu s Lambrosem, Burcu nebo Emrem. Speciálně kvůli tobě po Catalunyi zkusíme zjistit co a jak
OK, už jsem našel. Martinovo angažmá je od května 09, nicméně žádný zásadní posun ve výkonnosti Mikka nebo Jari-Mattiho nepozoruju.Jan1000 píše:Stačí prolistovat o továrních testech Ford v tomto roce.
Dobře, shrňme si, kde Fiesta R2 doposud startovala: Tipperary Stonethrowers Rally 2009, Jim Walsh Cork Forestry Rally 2009, ISOK Istanbul Rally 2009 (tuto rally jsme detailně již rozebírali v podobně hodnotné diskuzi), Omloop van Vlaanderen Belgium 2009 a Auburn Lodge Hotel Clare Stages Rally. S výjimkou Istanbulu a Omloop to doposud byly malé lokální podniky, kde ale s autem jel nějaký top pilot v mizerné konkurenci. Nebo naopak. Pak se nelze divit, že tu dostala několik minut obklad fiesta a na další rally zase naopak max. Konkrétní čísla si dohledej sám. Já beru teprve Catalunyu jako první jakž takž objektivní možnost srovnání těchto dvou aut.Jan1000 píše:Jenže Fiesta R2 nemá ze sebou jen prvni den MS, ale další závody kde MAXe porážela. Ale o tom se psát nechce, co.
Pleteš se, pitvat Maxe v této diskuzi jsi začal ty.Jan1000 píše:Ne nemají, tak proč je srovnáváme? Ja s tím duchaplně začal?
Opět pleteš hrušky s jabkama. Tady nikdo nemluví o Wilsonovi či o Fiestě S1600. Jak to s tím proboha souvisí? Tvoje růžové brýle spočívají v tom, že prostě nechceš vidět ten třicetikoňový rozdíl, který nové fiestě oproti C2 prostě nemůže nechybět. Výsledky souboje Neuville vs Breen po prvním dnu tedy logicky moc okecat nejdou.Jan1000 píše:V čem je mám jako růžové? V tom že když někdo říká že nějaké auto je špatné, tak chci aby to potvrdil jasnými fakty? Chápu, že Wilson nemá moc v ČR velkou popularitu proti Citroenum, ale to neustálé "plivání" jako na Fiestu S1600 jsem dodnes nepochopil, bohužel jediný člověk který to kritizoval, nebyl schopný mi vysvětlit co ti lidé u Fordu dělají konkrétně špatně.
V minulém příspěvku jsem ti napsal, že se jich zeptám. Opravdu neumím cestovat v časoprostoru, takže článek s reakcemi od jednotlivých jezdců s hodnocením Catalunyi, která dneska teprve začala, TEĎ napsaný a hotový opravdu mít nemůžuJan1000 píše:To je fajn, že jste v kontaktu se všemi, bylo by fajn to ještě doložit taky prací, třeba napsat článek za kterým si slušný autor musí stát.
Mirek Fric píše:Nijak nezpochybňuju Markkovy schopnosti, ale to, co řekne do tiskovky rozhodně ano. To zpochybňuju u kohokoli, protože nikdo neřekne do tiskovky nic zásadně negativního o svém chlebodárci.
Mirek Fric píše:Co to má ale společného s včerejším shakedownem a jeho výsledky, to netuším. Já jsme konstatoval, že ho vyhrál mezi Fiestami. To je fakt. A konstatoval jsem to včera, nikoli dnes. Neřekl jsem tím nic víc než, co se včera stalo a ani jsem tím nic víc říct nechtěl.
Mirek Fric píše:Napsal jsem, co řekl Lambros, ne co jsem si někde vysnil nebo vybájil, k tomu nemám žádný důvod. Chápeš to? To si mám vymýšlet, že řekl něco jiného, abys měl radost?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků