Vozy skupiny R (Rally3 - Rally5)

Re: Vozy skupiny R

Nový příspěvekod Karbonyl » pát 02.10.2009 17:55

A, Míra opět rychlejší :)
Karbonyl
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Mirek Fric » pát 02.10.2009 18:04

Já mám kontakt i na Anthony Martina a Craiga Breena, čímž máme všechny ;)
Mirek Fric
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Walach » pát 02.10.2009 18:57

Nač ta snaha Mirku, tisícový Jan tě stejně nějak bombasticky setře. (...)
play stupid games, win stupid prizes
Walach
A/6

Nový příspěvekod Jan1000 » pát 02.10.2009 19:27

Karbonyl píše:Stačí trochu prolistovat autosport, nezabere to moc času ;) BTW můžeš mi připomenout, kdy přesně Martin nastavoval auto těm dvěma nezkušeným Finům?

Stačí prolistovat o továrních testech Ford v tomto roce.

Karbonyl píše:Jestli říkáš, že Mirek na základě jednoho závodu tvrdí, že to auto není OK, tak já tvrdím, že ty úplně stejně nemůžeš na základě jediného závodu tvrdit opak ;)

Jenže Fiesta R2 nemá ze sebou jen prvni den MS, ale další závody kde MAXe porážela. Ale o tom se psát nechce, co.

Karbonyl píše:Takže podle tebe R2 a R2 Max by měly být asi na chlup stejné auta? Proč by se to pak jmenovalo Max??

Ne nemají, tak proč je srovnáváme? Ja s tím duchaplně začal?

Karbonyl píše:To tady všichni dobře víme, možná by občas stálo za to sundat růžové brejle :)

V čem je mám jako růžové? V tom že když někdo říká že nějaké auto je špatné, tak chci aby to potvrdil jasnými fakty? Chápu, že Wilson nemá moc v ČR velkou popularitu proti Citroenum, ale to neustálé "plivání" jako na Fiestu S1600 jsem dodnes nepochopil, bohužel jediný člověk který to kritizoval, nebyl schopný mi vysvětlit co ti lidé u Fordu dělají konkrétně špatně.

Karbonyl píše:Velká ztráta času možná pro tebe. My jsme v kontaktu s Lambrosem, Burcu nebo Emrem. Speciálně kvůli tobě po Catalunyi zkusíme zjistit co a jak ;)

To je fajn, že jste v kontaktu se všemi, bylo by fajn to ještě doložit taky prací, třeba napsat článek za kterým si slušný autor musí stát.

Jinak já osobně rád čtu to samé ifo nebo citace z vice zdrojů, je velmi zajimavé jak někteří autoři dokáží prezentovat slova jezdce po svém. Tím na nikoho neukazuji jen konstatuji fakt.
racing.ford.com
Jan1000
A/5

Nový příspěvekod Karbonyl » pát 02.10.2009 20:15

Jan1000 píše:Stačí prolistovat o továrních testech Ford v tomto roce.
OK, už jsem našel. Martinovo angažmá je od května 09, nicméně žádný zásadní posun ve výkonnosti Mikka nebo Jari-Mattiho nepozoruju.

Jan1000 píše:Jenže Fiesta R2 nemá ze sebou jen prvni den MS, ale další závody kde MAXe porážela. Ale o tom se psát nechce, co.
Dobře, shrňme si, kde Fiesta R2 doposud startovala: Tipperary Stonethrowers Rally 2009, Jim Walsh Cork Forestry Rally 2009, ISOK Istanbul Rally 2009 (tuto rally jsme detailně již rozebírali v podobně hodnotné diskuzi), Omloop van Vlaanderen Belgium 2009 a Auburn Lodge Hotel Clare Stages Rally. S výjimkou Istanbulu a Omloop to doposud byly malé lokální podniky, kde ale s autem jel nějaký top pilot v mizerné konkurenci. Nebo naopak. Pak se nelze divit, že tu dostala několik minut obklad fiesta a na další rally zase naopak max. Konkrétní čísla si dohledej sám. Já beru teprve Catalunyu jako první jakž takž objektivní možnost srovnání těchto dvou aut.

Jan1000 píše:Ne nemají, tak proč je srovnáváme? Ja s tím duchaplně začal?
Pleteš se, pitvat Maxe v této diskuzi jsi začal ty.

Jan1000 píše:V čem je mám jako růžové? V tom že když někdo říká že nějaké auto je špatné, tak chci aby to potvrdil jasnými fakty? Chápu, že Wilson nemá moc v ČR velkou popularitu proti Citroenum, ale to neustálé "plivání" jako na Fiestu S1600 jsem dodnes nepochopil, bohužel jediný člověk který to kritizoval, nebyl schopný mi vysvětlit co ti lidé u Fordu dělají konkrétně špatně.
Opět pleteš hrušky s jabkama. Tady nikdo nemluví o Wilsonovi či o Fiestě S1600. Jak to s tím proboha souvisí? Tvoje růžové brýle spočívají v tom, že prostě nechceš vidět ten třicetikoňový rozdíl, který nové fiestě oproti C2 prostě nemůže nechybět. Výsledky souboje Neuville vs Breen po prvním dnu tedy logicky moc okecat nejdou.

Jan1000 píše:To je fajn, že jste v kontaktu se všemi, bylo by fajn to ještě doložit taky prací, třeba napsat článek za kterým si slušný autor musí stát.
V minulém příspěvku jsem ti napsal, že se jich zeptám. Opravdu neumím cestovat v časoprostoru, takže článek s reakcemi od jednotlivých jezdců s hodnocením Catalunyi, která dneska teprve začala, TEĎ napsaný a hotový opravdu mít nemůžu :)
Karbonyl
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Karbonyl » pát 02.10.2009 20:20

Když už jsme v tom, Jane, tak si můžeš užít jedinečný pohled na R2 zespodu (auto Burcu).
Obrázek
Karbonyl
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Romcek » pát 02.10.2009 20:52

Karbonyl i Mirek: 6e vy máte ale nervy. :) No a když už to tu tak pěkně probíhá, tak lehký OT a uvolnění. Ten býk ani tak neútočí na tu rudou barvu, ale na to že se ta hadra třepe. :D ;)
Romcek
A/5

Nový příspěvekod Karbonyl » pát 02.10.2009 20:55

No tebe jsme tu potřebovali :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Karbonyl
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Mirek Fric » pát 02.10.2009 21:02

Tady je shrnutí první etapy ze strany Lambrose, ale bojím se k tomu cokoli napsat, abych nebyl kamenován. Je mi totiž jasné, že Jana nebude zajímat, že Lambros si užívá souboj s Breenem a baví ho to, ale že mě hned obviní, že jsem si vymyslel, že celý den bojoval se stávkujícími brzdami a musel často brzdit ruční brzdou. To se totiž rozhodně stát nemohlo a je to celé jen spiknutí, které ve skutečnosti řídí Quessnel (šéfe sorry, já Tě nechtěl prozradit) :o
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=wrc-news-article&race_id=671&article_id=17027

Obrázek
Mirek Fric
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Jan1000 » pát 02.10.2009 21:11

Mirek Fric píše:Nijak nezpochybňuju Markkovy schopnosti, ale to, co řekne do tiskovky rozhodně ano. To zpochybňuju u kohokoli, protože nikdo neřekne do tiskovky nic zásadně negativního o svém chlebodárci.

Jo hlavně když toho chlebodárce změní, tak to pořád platí, hlavně když to někdo řekne někomu do mailu, tak se to ten chlebodárce najednou nedozví, ještě nějakou pohádku? On je totiž dnes velký problém přeposlat blbého maila, že.
Mirek Fric píše:Co to má ale společného s včerejším shakedownem a jeho výsledky, to netuším. Já jsme konstatoval, že ho vyhrál mezi Fiestami. To je fakt. A konstatoval jsem to včera, nikoli dnes. Neřekl jsem tím nic víc než, co se včera stalo a ani jsem tím nic víc říct nechtěl.

Nevím od kdy se na shaku jezdí na vítězství. A hodiny nevypadají na nedotačivost. :mrgreen:
Mirek Fric píše:Napsal jsem, co řekl Lambros, ne co jsem si někde vysnil nebo vybájil, k tomu nemám žádný důvod. Chápeš to? To si mám vymýšlet, že řekl něco jiného, abys měl radost?

To ja můžu věřit a nebo nemusím, že. Chce to podložit fakty.
racing.ford.com
Jan1000
A/5

PředchozíDalší

Zpět na Technika