Po delsi dobe jsem se byl nekde podivat na zavodech a po jeste delsi dobe pisu do fora, tak me berte s rezervou

Predne velke diky klukum z Priluku, kteri delali vyprave atmosku a ktere jsem videl asi po roce (mozna vic) a tusim uplne poprve s nimi travil cas na RZ. Nicmene uz k samotne Horacke.
Byli jsme na RZ3,7 v kritickem miste pro Venu Kopacka a kousek od Kirniga a Stepanka. Co se Kopacka tyce, rana to nebyla moc pekna, pro spolujezdce musela pozdeji sanitka. Pochvala pro poradatele - po doreseni zalezitosti se jelo dal. Totez se bohuzel neda rict u Stepanka, priznavam, ze duvod zruseni vlozky jsem nepochopil. Stepanek zapadnul pres budku do blata, snazili se odtamtud vyjet. Pak prijela ABA, vytahli ho a zrusili vlozku... Fakt mi to trochu hlava nebrala, jeste k tomu prispel prujezd pana Tenkla, ktery jediny jel pri volnem prujezdu s helmama a opravdu v plnem zavodnim nasazeni mezi divaky. Za tohle bych mu fakt dal flastr!!! Jinak rallye pekna (i kdyz zdejsi trate nejsou mym salkem caje), pocasi nam pekne vyslo. Pri "trojce" snad jen trochu vice prostoju, hodne aut jelo po dvou minutach a po ranu bylo trochu frisno

Urcite pochvalu zaslouzi nejen zminovany Maca, ale take Sebesta (to byl opravdu brutal), Firla (o Drekyho jsem se parkrat bal, ale zacinam si pomalu zvykat...) a Koci (neskutecne), libil se mi i Stefan, Bočkovi, Robert Nespor a Patrik Rujbr. Asi budu muset jezdit koukat casteji