Hele fanoušky nikdo přes půl světa nenutil jet. Oni nikomu neplatí závodění a nikdo neplatí jejich vejlety. Jestli jedeš lán světa kvůli dvěma lidem, jsi šťastnej člověk. Já bych na to neměl. Plánů před sezonou a behěm ní měl každej tuny. Měsíce tu nečtu skoro nic jinýho, než jak jeden potvrdil, že pojede támhle a s tímhle. Pak třeba nepojede a co? Nepovede se. Vyshi má recht, když píše, že jeho titul se zlehčuje poukazem na něco, co se po něm rok předtím chtělo.
Ani Jipocar asi není tak bohatej, aby vyhodil mega, nebo víc, do luftu, nebo aby honil mechoše přes půl Evropy, aby stihnul dvě soutěže v jednom tejdnu. Možná měli na začátku roku větší voči, no a co? Kresta taky vypustil Kunžak a jel si honit triko do Finska (proboha toto je NADSÁZKA a kdo ji veme vážně, toho přetáhnu přes kýtu. Kýto, můžeš potvrdit, žes rozumněl dobře této zprávě?

Když není Prokop závodník, proč ho vidím v tabulkách a výsledkách tak vysoko, může být výrazně hůř a není. Takže asi závodí a možná i hlavou, možná i peněženkou. Za rok bude ještě dráž než letos, tak proč neušetřit nějakou kačku. Je to lepší, než masírovat si ego i kdybyste měli ručičky celý červený od tleskání. Nezaplatilo by mu to ani metr svezení.
Možná píšu dost drsně, ale ty vogo, já to tak cítím. Zbytek si můžeme povykládat asi tak ve čtvrtek před Barumkou, protože já nejsem zbabělec a do Zlína přijedu