Karbonyl píše:Eurosport má celou Krestovu akci natočenou z vrtulníku, myslím, že to aspiruje na záběrletošního ročníkuDalší šance vidět dnešní highlights je dnes od devíti na Eurosportu 1.
no nevím v tom úzkém by těžko letěl 150kmMates píše:Pánové, tak takovouhle smůlu může mít jenom Roman, to mě tak mrzelo, že jsem pak chtěl jet hned po prvním Trojáku domů...táta mě nakonec přemluvil...jinak Juho mohl dopadnout daleko, daleko, daleko setsakramentsky hůř, ani nejde nijak slovy vyjádřit, jaké měl ..... štěstí...to fakt ani nejde, ten ´´výlet mimo trať´´ totiž nebyl tak úplně, při sjezdu v Držkové kousíček nad posvátným mostkem(v tomhle směru tam na Kopné zboural zábradlí mladý Arazim), tak Juho podle stop o hodně více cutnul mírnou zatáčku a v rychlosti okolo 150-165 km/h se mu auto zpakovalo a letěl bokem na stromy, respektive mezi ně, ale na poslední chvíli trefil menší dřevo na zemi(vypadlo mu tu zadní okno a to ho nakoplo tak, že trefil strom zadkem, takže jen vyjel zpátky na cestu a přes ručku se otočil, ztráta cca 20-30s...kdyby ho ale nekoplo to menší dřevo, tak letěl nejspíš přímo mezi stromy z menšího srázu dolů, kde byly všude další stromy a dopadlo by to 1 000 000 x hůř ! Ještě že tak, Juho se prakticky podruhé narodil...škoda, že Roman neměl takové štěstí...jinak Švidrnoch prý zase urazil kolo, neví někdo kde ? A jinak hlídači, kteří ani nevěděli, že se jedou nějací historici a druhá várka a už šli domů, no upozornili jsme je na to a hrozně se divili... jinak Zheludov taky solidní výlet, ale vyměnili kolo a sjel se svozem výsledků, Liškovi klekl motor a šel se dívat někam pryč na RZ...
Jinak mám lehce pořezané ruce, protože jsem cenný suvenýr(Juhovo zadní sklo) nesl přes 2 km k autu a ono to bohužel nešlo jinak chytit než za to vypadávající, takže se mně to zapichovalo do ruky...ale nevadí...zítra snad Halenkovice a Pindula, jen ať se objeví co nejvíce posádek...netušíte, kdo zítra pojede Superally ?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků